Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: How do i check if my over clocking is working

06 Aug 2014   #41
pandasniper100

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
pandasniper100 with the help form some friends we found the problem.

Let us know how a new clean legal install of Windows 7 works out for you.
will do it should arrive on the 12th to the 13th .thank you everyone whom helped i love this site this is the 2nd prob u guys helped me fix i think the best thing i learned on this site is to trust less people besides u guys


My System SpecsSystem Spec
.
07 Aug 2014   #42
pandasniper100

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

so i got my 2 x 4gb ram today i put it in but my monitor keeps saying no cable detected (the ram came in its original packaging i also try ed to take out slot 3 with 4 in and take out 4 with 3 in but it kept saying the same thing so i was just wondering if it was probably because of my fake os
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2014   #43
pandasniper100

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

anyone have any ideas on the ram issue i have try ed putting the new ram in slot 1 and 2 and it works fine but as soon as i put any ram in dimm3 or 4 it dose not display anything on my monitor it just says no cable detected any ideas?
My System SpecsSystem Spec
.

09 Aug 2014   #44
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Still waiting for your log of the new installed legal Windows 7.
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2014   #45
pandasniper100

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
Still waiting for your log of the new installed legal Windows 7.
it should be here on the 11th or 12th guess u think it may be the unlegit ver of win 7 that's messing me up then.how do i get the log when i do get the legit win 7 and install it ?
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2014   #46
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2014   #47
pandasniper100

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
Code:
Diagnostic Report (1.9.0027.0):
-----------------------------------------
Windows Validation Data-->

Validation Code: 0
Cached Online Validation Code: N/A, hr = 0xc004f012
Windows Product Key: *****-*****-73MT7-QXQPR-QCMGC
Windows Product Key Hash: odC4KnpwTXPXttqgqtW1eag+STg=
Windows Product ID: 00359-OEM-8704457-82677
Windows Product ID Type: 3
Windows License Type: OEM System Builder
Windows OS version: 6.1.7601.2.00010300.1.0.003
ID: {0CD8F0B8-24AE-4F65-B483-E0666371BBA8}(1)
Is Admin: Yes
TestCab: 0x0
LegitcheckControl ActiveX: N/A, hr = 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Product Name: Windows 7 Home Premium
Architecture: 0x00000009
Build lab: 7601.win7sp1_gdr.140303-2144
TTS Error: 
Validation Diagnostic: 
Resolution Status: N/A

Vista WgaER Data-->
ThreatID(s): N/A, hr = 0x80070002
Version: N/A, hr = 0x80070002

Windows XP Notifications Data-->
Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
File Exists: No
Version: N/A, hr = 0x80070002
WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

OGA Notifications Data-->
Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
Version: N/A, hr = 0x80070002
OGAExec.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

OGA Data-->
Office Status: 109 N/A
OGA Version: N/A, 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Office Diagnostics: 025D1FF3-364-80041010_025D1FF3-229-80041010_025D1FF3-230-1_025D1FF3-517-80040154_025D1FF3-237-80040154_025D1FF3-238-2_025D1FF3-244-80070002_025D1FF3-258-3

Browser Data-->
Proxy settings: N/A
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
Default Browser: A:\programs\firefox\firefox.exe
Download signed ActiveX controls: Prompt
Download unsigned ActiveX controls: Disabled
Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
Active scripting: Allowed
Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

File Scan Data-->
File Mismatch: C:\Windows\system32\wat\watadminsvc.exe[Hr = 0x80070003]
File Mismatch: C:\Windows\system32\wat\npwatweb.dll[Hr = 0x80070003]
File Mismatch: C:\Windows\system32\wat\watux.exe[Hr = 0x80070003]
File Mismatch: C:\Windows\system32\wat\watweb.dll[Hr = 0x80070003]

Other data-->
Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{0CD8F0B8-24AE-4F65-B483-E0666371BBA8}</UGUID><Version>1.9.0027.0</Version><OS>6.1.7601.2.00010300.1.0.003</OS><Architecture>x64</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-QCMGC</PKey><PID>00359-OEM-8704457-82677</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-2799089576-2187002416-2877556013</SID><SYSTEM><Manufacturer>MSI</Manufacturer><Model>MS-7845</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>V1.11</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="8"/><Date>20140718000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>23D03007018400F4</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT Standard Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/><GANotification/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults>  

Spsys.log Content: 0x80070002

Licensing Data-->
Software licensing service version: 6.1.7601.17514

Name: Windows(R) 7, HomePremium edition
Description: Windows Operating System - Windows(R) 7, OEM_COA_NSLP channel
Activation ID: 586bc076-c93d-429a-afe5-a69fbc644e88
Application ID: 55c92734-d682-4d71-983e-d6ec3f16059f
Extended PID: 00359-00174-044-582677-02-2057-7601.0000-2232014
Installation ID: 009976585902873971343493788521004180560496763322919466
Processor Certificate URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88338
Machine Certificate URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88339
Use License URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88341
Product Key Certificate URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88340
Partial Product Key: QCMGC
License Status: Licensed
Remaining Windows rearm count: 3
Trusted time: 11/08/2014 20:25:15

Windows Activation Technologies-->
HrOffline: 0x00000000
HrOnline: N/A
HealthStatus: 0x0000000000000000
Event Time Stamp: N/A
ActiveX: Not Registered - 0x80040154
Admin Service: Not Registered - 0x80040154
HealthStatus Bitmask Output:


HWID Data-->
HWID Hash Current: LgAAAAEAAQABAAEAAQACAAAAAQABAAEAln3mR/InyMdwgmRYfHZahLgpIBfI9g==

OEM Activation 1.0 Data-->
N/A

OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: yes, but no SLIC table
Windows marker version: N/A
OEMID and OEMTableID Consistent: N/A
BIOS Information: 
  ACPI Table Name    OEMID Value    OEMTableID Value
  APIC            ALASKA        A M I
  FACP            ALASKA        A M I
  HPET            ALASKA        A M I
  MCFG            ALASKA        A M I
  FPDT            ALASKA        A M I
  ASF!            INTEL          HCG
  SSDT            PmRef        Cpu0Ist
  SSDT            PmRef        Cpu0Ist
  SSDT            PmRef        Cpu0Ist
  SSDT            PmRef        Cpu0Ist
  SSDT            PmRef        Cpu0Ist
i am still having the issue with the ram
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2014   #48
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

You are still having with your fresh install of Windows 7. I will ask again for more help.
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2014   #49
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Have you downloaded and installed all Windows Updates?

Make sure you have them. Then lets see if the mismatch goes away.
My System SpecsSystem Spec
11 Aug 2014   #50
pandasniper100

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
Have you downloaded and installed all Windows Updates?

Make sure you have them. Then lets see if the mismatch goes away.
yes i have also i got motherboard updates i think its just a bad mob considering when i had 2 sticks of ram it was suppose to go in dimm slots 2 and 4 seams like dimm slots 3 and 4 are faulty this is getting annoying considering amazon 30 day return policy guess i have to buy another mob
My System SpecsSystem Spec
Reply

 How do i check if my over clocking is working




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
How to check if a program is working?
Here's the situation. I'm using an account with admin rights (not the built in admin account) and I've heard that it's not a good idea to run browsers and the like using an admin account. Anyway I'm trying SrtipMyRights: StripMyRights - Based on DropMyRights Instructions state to run a...
General Discussion
Clocking advice?
I've been dealing with a lot of lag issues with games (Assassin's Creed II, Crysis 2, etc), even though my hardware is perfectly capable of running these games. So I've decided it must be something to do with the clocking, but I'm unsure what exactly would be safe levels, and what what wouldn't,...
PC Custom Builds and Overclocking
Over-clocking/Warranty
I know that in the past, over-clocking would void the warranty on many components...is that still the case now?
PC Custom Builds and Overclocking
Help with over clocking my i7 930 in my Asus
As u can probably tell, I'm in the process of trying to find a constant and quick overclocked speed for my i7 930. I currently am running it at 3.87 just before I left work and haven't done a stress test on it yet. I've read that is better to keep the voltage at stock settings when overclocking...
PC Custom Builds and Overclocking
over clocking my Q9550
ok so im board i i want something to do so this is what im doing i have a Q9550 and what i did is i loaded my fail safe bios setting then i turned off all power saving stuff and set all things that im planing on playing with to manual fallowing is a list of hardwear that im working with ...
PC Custom Builds and Overclocking
Anyone else try over clocking in windows 7?
I have a intel quad core Q9400 and ultimate 7 64bit. Tried over clocking the cpu a little bit via an bios option and ended up with a blue screen once every couple of hours or so. Turned the over clock option off in the bios and now Windows 7 is rock solid again, anyone else experience anything...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:13.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App