Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig

30 May 2010   #1421
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by twdawson View Post
After looking at some of these setups I decided to get some parts out of storage that i had got when i upgraded a few machines for people, all of it cost me nothing so was pleased when i fired the machine up and it actually worked.

Specs are Gigabyte GA-M575L1-S4 Motherboard
CPU AMD X64 4800+ at 2.5 GHZ with a Akasa Nero CPU Cooler.
2 Gig of Ram
Two 160 Gig Hard Drives
Dvd Dual Layer 16x
SD Card Reader
Nvidia Geforce 8500GT 512 Video Card, I have an 8600GT with 1 gig of ram somewhere but can't find it yet.
Thermaltake V9 Case.

All of this cost me nothing apart from I had to buy some cable ties, Oh well.

The next thing now that I know everything works is to strip it down including all the plastic parts from the case and get the metal chasis powder coated by a friend of mine who does it for a living, as i don't like the silver look on the inside of the case.

Once finished and when funds allow i will think about doing a few upgrades to bring it more upto date.
Nice rig, can't beat the price

Quote   Quote: Originally Posted by FCVPI99 View Post
ok i already posted pics of inside my case its the front of it

BTW anyone know make model of this case ??

Attachment 75855
Looks good


My System SpecsSystem Spec
.
31 May 2010   #1422
hitman000

 

Heres some update pics of my machine after a good cleanout & upgrade (gpu & ram)


Attached Thumbnails
-001.jpg   -002.jpg   -003.jpg  
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1423
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by hitman000 View Post
Heres some update pics of my machine after a good cleanout & upgrade (gpu & ram)


Looks good mate.
My System SpecsSystem Spec
.

31 May 2010   #1424
hitman000

 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by hitman000 View Post
Heres some update pics of my machine after a good cleanout & upgrade (gpu & ram)


Looks good mate.

Cheers bud, Doesnt look as good as it did when i first built it tho lol. Needs new tubing & new coolant. Damn algae. I will probably be coming here for advice on what coolant to get that prevents algae buildup etc. Shame thermaltake never done that with their stock coolant lol
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1425
Snakeyeskm

Win 7 64 bit professional
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by hitman000 View Post
Heres some update pics of my machine after a good cleanout & upgrade (gpu & ram)
Wow! That is one heck of a tower. Nice Job.
By the way a few drops of algae remover from the local fish store works just fine. Just check with a sample of you cooling fluid before adding to your system.
Boy ! you could mount Floodlights in that Tower.
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1426
hitman000

 

Quote   Quote: Originally Posted by Snakeyeskm View Post
Quote   Quote: Originally Posted by hitman000 View Post
Heres some update pics of my machine after a good cleanout & upgrade (gpu & ram)
Wow! That is one heck of a tower. Nice Job.
By the way a few drops of algae remover from the local fish store works just fine. Just check with a sample of you cooling fluid before adding to your system.
Boy ! you could mount Floodlights in that Tower.

Haha yeah shes a big one. I always had a problem with overcrowding in a normal atx tower so when i seen this i thought i shouldnt run out of space easy . Cheers for the tip, i have read about that on the forums before, if i put it into my loop will it clean the pipes etc & the coolant has gone dark as u can see by the pics or am i better off replacing the tubing & coolant then adding algaecide?. I have plenty of tubing to re-do the loop again so im not fussed either way.

Cheers.
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1427
Snakeyeskm

Win 7 64 bit professional
 
 

I would flush the tubes and replace the coolant and run the pump with clear water. Its too nice a system not to run good and look good. By the way, you did a nice clean job on the wiring.
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1428
hitman000

 

Quote   Quote: Originally Posted by Snakeyeskm View Post
I would flush the tubes and replace the coolant and run the pump with clear water. Its too nice a system not to run good and look good. By the way, you did a nice clean job on the wiring.

By clean water you mean tap water right?. My old wc setup (aquagate alc-u01) never went like this one so i never had to clean it out. Just topup every now & again. Yeah thats the good side in the pics. The other side is a mess LOL. Its a dual pc tower so all the cables are just bundled in the other side of the case.

I would love mine to be like this...


Attached Thumbnails
-mozart-tx.jpg  
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1429
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by hitman000 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Snakeyeskm View Post
I would flush the tubes and replace the coolant and run the pump with clear water. Its too nice a system not to run good and look good. By the way, you did a nice clean job on the wiring.

By clean water you mean tap water right?. My old wc setup (aquagate alc-u01) never went like this one so i never had to clean it out. Just topup every now & again. Yeah thats the good side in the pics. The other side is a mess LOL. Its a dual pc tower so all the cables are just bundled in the other side of the case.

I would love mine to be like this...
Hahaha, that's a clearly "FTW" situation there.
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #1430
Snakeyeskm

Win 7 64 bit professional
 
 

Just for flushing out your pump.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:08.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App