Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: SLI GTX 680's BIOS Flash not working properly

22 Dec 2014   #1
Giaccovitch

Windows 7 Ultimate x64
 
 
SLI GTX 680's BIOS Flash not working properly

I currently have 1x Galaxy GTX 680 2GB GC (Base Clock: 1111, Boost: 1176) and
1x Reference GTX 680 2GB (Base Clock: 1006, Boost: 1059) with both the memory clocked at 1502mhz, so everything is at stock clocks.
I am wanting to achieve a stable overclock but the voltages do not seem to change when I flash my GPUs.
I have attached the Rom's for both cards, any help would be appreciated.
Note: The backup rom's are the backups of the original bios.




Attached Files
File Type: zip ROMS.zip (351.7 KB, 10 views)
My System SpecsSystem Spec
.
01 Jan 2015   #2
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

Giaccovitch, I do not run SLI or have a 680. I think you may receive some help posting at this forum

[Official] NVIDIA GTX 680 Owner's Club
My System SpecsSystem Spec
02 Jan 2015   #3
Giaccovitch

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Solved

Thanks mate, but I already solved my problem
My System SpecsSystem Spec
.

02 Jan 2015   #4
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

Good to hear, can you post how it was resolved so others who find the thread will know.
My System SpecsSystem Spec
02 Jan 2015   #5
Giaccovitch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dude View Post
Good to hear, can you post how it was resolved so others who find the thread will know.
Reflashing, solved it for me using kgb
My System SpecsSystem Spec
02 Jan 2015   #6
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

Thanks for posting
My System SpecsSystem Spec
Reply

 SLI GTX 680's BIOS Flash not working properly




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
USB Keyboard not working properly even in the BIOS environment !
Problem Description : 4 Newly bought desktop computers from the same manufacturer came with USB keyboards which don't work properly on any of them (it doesn't take all character presses , sometimes it takes a long press on the character button and sometimes not , you cannot type a full sentence...
Hardware & Devices
Flash games dont scale properly and run slow/very low FPS
i am having a problem where IE and Chrome where flash games are really small on my screen,there is a grey or black box th right size around the game but the game screen itself is to small. the games also run extremely slow in loading times and FPS
Browsers & Mail
New UD5h build does not boot up properly, even into the BIOS
I just finished building my computer and it was working normally when i turned it on first but after it kept giving me static. The first screen itself hangs. My Specs are as follows: Motherboard: Gigabyte Z77 UD5h CPU: Intel i7 3770 Cooler: Corsair H80 RAM: G.Skill Ripjaws X 1866MHz...
Installation & Setup
IE 8 Not loading pages properly I think its Flash that is causing it?
IE 8 Not loading pages properly I think its Flash that is causing it? What can I do to fix this? I have repaired IE8 and still the same problem, my yahoo homepage and mail page is doing it constantly. I have Adobe flash player 11 Active x and adobe flash player 10 plugin installed. Also I think I...
Browsers & Mail
Start up isnt booting properly after BIOS update
ok so i went to update my BIOS after one of my games(call of duty: Black ops) was lagging badly and i did everything to reduce lag even though my computer could run it on high settings. BTW the lag was gone after i upgraded BIOS for the game i mentioned above. So a friend suggested that i...
Installation & Setup
Adobe flash player not working properly in IE9 and Firefox.
HI. For a few i am having problem watching Youtube videos. I can only hear the audio but the screen remains black. I tried to access the flash player settings but it is grayed out ( there is no access to it) . I have the latest flash player and my browsers are also updated. Can anyone help me with...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:42.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App