Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Odd file at start-up

10 May 2011   #1
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 
Odd file at start-up

Really odd problem, at each reboot I have this window:
Attachment 153852
I open it in notepad:
Attachment 153853
It is saying something about my onboard NIC, but what? This has only been happening for a couple of days, I think after I installed Speedfan, CCleaner enhancer and Furmark. I've uninstalled them and it is still there. Something else odd if I search for file GL, nothing comes up.
Any good ideas?
Thanks!
Gary

My System SpecsSystem Spec
.

10 May 2011   #2

Windows 8.1 Pro x64
 
 

If you haven't installed anything to cumbersome and it only started happening a couple of days ago I "personally" would try a System Restore

It's not that often I use system restore but when I have it has normally helped

Regards,
JDobbsy1987
My System SpecsSystem Spec
10 May 2011   #3
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by JDobbsy1987 View Post
If you haven't installed anything to cumbersome and it only started happening a couple of days ago I "personally" would try a System Restore

It's not that often I use system restore but when I have it has normally helped

Regards,
JDobbsy1987
Thanks, I've done that for another reason, still there.
My System SpecsSystem Spec
.


10 May 2011   #4

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

That's a bit weird because that is the "route print" command this guy was getting the same problem .... maybe have a looky here
Please Help
My System SpecsSystem Spec
10 May 2011   #5

Windows 7 Home Premium SP1 x64
 
 

I know you mentioned that you did a search, but sometimes the Windows search doesn't work right. Just make sure there is no program called GL in the startup folder.
My System SpecsSystem Spec
10 May 2011   #6

Windows 8.1 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by PooMan UK View Post
That's a bit weird this guy was getting the same problem .... maybe have a looky here
Please Help
Thread Title as "Please Help" - you did well to recall that one lol
My System SpecsSystem Spec
10 May 2011   #7
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Thanks Nick! You set me on something, CCleaner enhancer was still listed in msconfig as startup, unchecked it and voila! problem solved.
My System SpecsSystem Spec
10 May 2011   #8

Windows 8.1 Pro x64
 
 

I'm glad you have got it sorted
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Odd file at start-up




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Odd file at start-up
Thread Forum
Windows could not start because the following file is missing.... Installation & Setup
Solved Lost file in start menu Software
Please help identify this file in my Start-Up (ScreenShot) General Discussion
Deleted dll file, computer will not start. Backup and Restore
any file in user folder and start up General Discussion
Solved Vndqe file compressed won't start up General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:27 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33