Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Computer runs very slowly, apparently after new Router was connected.

18 Sep 2011   #1

Windows 7
 
 
Computer runs very slowly, apparently after new Router was connected.

Hi,

My mate has a Compaq laptop running Win 7 64. He needed a new Router and installed it but ever since the whole laptop has run very slowly. It is not the router as a friend took his laptop up and it flew online with no problems at all.

As an old XP user I went through all the stuff I would have done on my old machine, cleared the cache, emptied the Temporary Files, Defragged, run CCleaner but when I went looking for the .ini file to check what programs are loading at bootup I was stumped as I cannot remember the name of the particular .ini fle.

I used to go Start-Run and then enter something.ini and the applet would open with several tabs. I cannot see where this would be in 7 so I am unable to help my friend.

Can anyone assist me with this please and maybe suggest other areas I may try to locate the problem. He was told by the router company that a program may have misinstalled, is there such a word?, but I have no idea how to search that out in 7.

Also, where do I find out if there are any hardware conflicts? I can't find this anywhere.

Thanks in advance for any advice that you can give me.

AledoBren

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Computer runs very slowly, apparently after new Router was connected.




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Computer runs very slowly, apparently after new Router was connected.
Thread Forum
age of Empire 2 EN LJ 65 laptop runs slowly Gaming
WIN7 x64 - Uses all available RAM, runs slowly General Discussion
Solved Windows 7 x64 installs and runs slowly Installation & Setup
replaced rj45 lan input with a new lan card but runs very slowly Network & Sharing
Virus? Computer runs extremely slowly! System Security
wireless works but connects to router slowly Network & Sharing
Why runs slowly when i have 2GB RAM and P4 2.8 Ghz ? Performance & Maintenance

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:34 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33