Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Missing information under system.


19 Nov 2011   #1

Windows 7 pro x64
 
 
Missing information under system.

Under system information in control panel the cpu and ram information is missing. Its not important nor does it impact performance in any way just curious why?



Attached Thumbnails
Missing information under system.-why.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

19 Nov 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 x64
 
 

hmm...
is the windows management insturmentation (WMI) service running?

Have you tried just rebooting and re-running the index score as well?
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2011   #3

Windows 7 pro x64
 
 

I have tried everything other then reinstalling the os. I had this for a while. Can't remember when I first noticed it tho. Yea the WMI is running. And the computer has been power cycled multiple times. I don't remember how many times i reran the index score.
My System SpecsSystem Spec
.


19 Nov 2011   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 x64
 
 

Do the items appear correctly in dxdiag?
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2011   #5

Windows 7 pro x64
 
 

It shows the correct amount of ram, and nothing on the cpu other then it has 4 CPU's guessing because it a quad.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2011   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 x64
 
 

It would almost seem to be a problem of the bios communicating it properly.
Has the bios been reset at any point since this began?
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2011   #7

Windows 7 pro x64
 
 

No I don't think so I didn't update the bios or reset it.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2011   #8

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 x64
 
 

Well that's my last thought is that resetting the esid info in the bios might get windows to suddenly recognize it.
Outside of that I don't really have anything as I have not seen the specific issue anywhere else before
Usually it's just misreported ram.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2011   #9

Windows 7 pro x64
 
 

Like I said its not important just wanted to know. Thanks alot.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Missing information under system.




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Missing information under system.
Thread Forum
missing OS name in system properties and system information General Discussion
WMP Missing media information Performance & Maintenance
Solved Outlook 2010 - Missing Delete From Server Information Microsoft Office
Missing Login information after backup/restore Backup and Restore
Solved System Information Legacy driver missing MPKSL2... Drivers
system information problem General Discussion
HELP? I get strange error that I am missing credit card information. General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33