Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Explorer windows not loading after patch

08 Dec 2012   #1
t41

windows7 7600 x86
 
 
Explorer windows not loading after patch

Hey all, it's been a while

anyhow, I just patched explorerframe, explorer.exe, and shell.dlls and after reboot my explorer windows would open, but not load. Well I use the universal theme patcher and reverted back to system files to no avail. yes i rebooted. Am doing a sfcscannow to fix I hope.I checked windows folder and all files have been reverted.
I do notice that the fonts were changed and are not back to normal, wonder if this is the problem. Thanks for any help.

dont know how to change system font, nor do I know what the default font is.

My System SpecsSystem Spec
.

08 Dec 2012   #2
t41

windows7 7600 x86
 
 

sfc scannow worked - all is good now - sorry bout the thread.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Explorer windows not loading after patch





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:22 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33