Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Found & Deleted > tr/crypt.xpack.gen but now system is super slow.

01 Mar 2013   #1
silverAva

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 
Found & Deleted > tr/crypt.xpack.gen but now system is super slow.

Hello,
I use Avira Internet Security 2012, yesterday when I was doing a daily scan I found this trojan tr/crypt.xpack.gen, Avira quarantined it. I restarted my system and it took ages to restart, I uninstalled Avira and downloaded Bitdefender Total Security 2013 (Trial) and scanned my system with it and it didnt find anything, even Malwarebytes didnt find anything, but still my system is all messed up, when I tried to turn it off it got stuck on 'Logging Off' screen, I waited 20mins, but nothing happened so I turned it off directly.

Now I want to know if there is a way to fix this? When I start my laptop after 'starting windows7' screen I get a black screen with a mouse cursor for about 5mins, then I get system log in screen. Same thing when I turn it off, it takes ages.

Also I'd be really grateful if someone recommend a good anti-virus with good real-time protection. Is Bitdefender good? If it is I will happily buy it, anything to save my system. Thanks in advance


My System SpecsSystem Spec
.
01 Mar 2013   #2
VistaKing

Windows 7 Ultimate 32-Bit & Windows 7 Ultimate 64-Bit
 
 

Have you tried scanning your computer with Malwarebytes in SafeMode ?

To get to safe mode

While the PC is booting up tap on the F8 key . Choose Safe Mode . You could choose Safe Mode with Networking if you need to update the Definitions of Malwarebytes.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Found & Deleted > tr/crypt.xpack.gen but now system is super slow.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
SUPER URGENT! NTFS partition deleted, need to recover
I accidentally deleted the NTFS partition on my win home premium 64bit hard drive... I now need to recover it, but all the tools out there you have to pay for it to make it work fully, please help... hard drive is blank :'(
General Discussion
VPN super Slow
Hi, I have a Windows Vista Home Premium machine acting as a VPN server. I have a laptop at my friends house also running Windows Vista Home Premium. On the Vista client, under the networking tab, I unchecked Use default gateway on remote network for both ipv6 and ipv4. The VPN works super fine and...
Network & Sharing
Prefetch folder is deleted.system running extremely slow
i am running windows 7 ultimate 64bit edition.i have tuneup utilities 2012 installed.couple of days back it notified me that some other program deleted my prefetch folder and i may experience slow log on and boot process.from that day my computer is running extremely slow and booting and logging...
Performance & Maintenance
Operating System Not Found and Slow Computer
I've had this Sony Vaio VPCEE3WFX/BJ for about a year now. It was working fine until a couple of days ago. My little sister was on it and was playing Poptropica and that was the only thing she did on there. After shutting down the computer, I didn't turn it on until the next day. After pressing the...
General Discussion
IE8 super slow
Hi. My OS is Windows 7 Home Premium. My IE version is 8.0.7600.16385. It's been working well until last night. Now suddenly, when I'm trying to go into large websites, everything takes halfway to forever to load. I even restored to any earlier point. Still the same problem. (By the way, I had...
Browsers & Mail
super SLOW
Hi everyone, Iíve been having a bit of a problem with my pc, it's been running slow. When i open the internet it takes like 20sec and when i open any other sites it takes long as well. Basically the computer is slow. Iíve done virus scans and seems to be fine to me. i forgot to mention that...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:35.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App