Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: performance rating ??


30 Mar 2013   #1

windows 7 ultimate x 64bit
 
 
performance rating ??

Hi is there any reason why i cant to a performance rating any one come across this ??




Attached Thumbnails
performance rating ??-untitled.png  
My System SpecsSystem Spec
.

30 Mar 2013   #2

windows 7 ultimate x 64bit
 
 

Another 2 screen shots if it helps to determain the cause


Attached Thumbnails
performance rating ??-untitled-1.png   performance rating ??-untitled-2.png  
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #3

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Hi is there any reason why i cant to a performance rating any one come across this ??
Have you tried updating your graphics drivers? Also, you are running a custom theme. Try running the assessment without the custom theme installed and repatch the Windows theme files. Are you having any other problems with your pc?
My System SpecsSystem Spec
.


30 Mar 2013   #4

windows 7 ultimate x 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Hi is there any reason why i cant to a performance rating any one come across this ??
Have you tried updating your graphics drivers? Also, you are running a custom theme. Try running the assessment without the custom theme installed and repatch the Windows theme files. Are you having any other problems with your pc?
Gpu Drivers are updated no other issues apart from i cant play bluray and my fingerprint scanner is not working but these stopped a while ago
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #5

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Hi is there any reason why i cant to a performance rating any one come across this ??
Have you tried updating your graphics drivers? Also, you are running a custom theme. Try running the assessment without the custom theme installed and repatch the Windows theme files. Are you having any other problems with your pc?
Gpu Drivers are updated no other issues apart from i cant play bluray and my fingerprint scanner is not working but these stopped a while ago
Have you tried getting the drivers from here? Acer | Download
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #6
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

This may help, run the steps outlined in this tutorial, Option Two, and reboot the system:
SFC /SCANNOW Command - System File Checker
If that doesn't correct the issue, run it two or more times with a reboot between.
You may get this result:
Code:
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired
them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log
The system file repair changes will take effect after the next reboot.
Or a message that no integrity violations were found.
Or that Windows Resource Protection found errors it cannot repair, if so rerun the steps above.
Note   Note
This may destroy any custom themes you have


You can also try a system Restore to before this cropped up.
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #7

windows 7 ultimate x 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Have you tried updating your graphics drivers? Also, you are running a custom theme. Try running the assessment without the custom theme installed and repatch the Windows theme files. Are you having any other problems with your pc?
Gpu Drivers are updated no other issues apart from i cant play bluray and my fingerprint scanner is not working but these stopped a while ago
Have you tried getting the drivers from here? Acer | Download
Yes i have but still nothing. They where working when i got the pc but i bought Windows 7 Ultimate and installed it since then the bluray and the Fingerprint scanner stopped working (The pc was on W 7 home ) i think .
I have just done a health report to try and find my WEI issue


Attached Thumbnails
performance rating ??-all-clear-health-report.png  
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #8

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post

Gpu Drivers are updated no other issues apart from i cant play bluray and my fingerprint scanner is not working but these stopped a while ago
Have you tried getting the drivers from here? Acer | Download
Yes i have but still nothing. They where working when i got the pc but i bought Windows 7 Ultimate and installed it since then the bluray and the Fingerprint scanner stopped working (The pc was on W 7 home ) i think .
I have just done a health report to try and find my WEI issue
Have you tried what Britton30 said? Also, try removing the custom theme.
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #9

windows 7 ultimate x 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Have you tried getting the drivers from here? Acer | Download
Yes i have but still nothing. They where working when i got the pc but i bought Windows 7 Ultimate and installed it since then the bluray and the Fingerprint scanner stopped working (The pc was on W 7 home ) i think .
I have just done a health report to try and find my WEI issue
Have you tried what Britton30 said? Also, try removing the custom theme.
Just done the sfc scan and here are the results i don't know were to go from here,As for the themes no i have not uninstalled them as yet


Attached Thumbnails
performance rating ??-results-sfc-scan.png  
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2013   #10

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by windude99 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrewm1 View Post

Yes i have but still nothing. They where working when i got the pc but i bought Windows 7 Ultimate and installed it since then the bluray and the Fingerprint scanner stopped working (The pc was on W 7 home ) i think .
I have just done a health report to try and find my WEI issue
Have you tried what Britton30 said? Also, try removing the custom theme.
Just done the sfc scan and here are the results i don't know were to go from here,As for the themes no i have not uninstalled them as yet
Try rebooting your computer and running it again. Do this 3-4 times.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 performance rating ??




Thread Tools



Similar help and support threads for2: performance rating ??
Thread Forum
windows performance rating Performance & Maintenance
BSOD was running window Performance Rating "BugcheckCode">292Data BSOD Help and Support
UPS VA Rating Hardware & Devices
HDD only gets a 7 rating of 5.9 Performance & Maintenance
Video Performance Rating w/ SLI Bridge Graphic Cards
Can't get a WEI rating. General Discussion
I like 7 so far, my rating 7.5/10 General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:38 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33