Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: High CPU Usage on a Dell Latitude E6400

27 Aug 2013   #11
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

I would recommend completing this first.

Windows Genuine and Activation Issue Posting Instructions

It should help us with this in your specs.

OS Windows 7 Enterprise X64

and your post #1

Also my OS version is Windows 7 Enterprise 64bit.


My System SpecsSystem Spec
.
27 Aug 2013   #12
redfang337

Linux Mint 15 "Olivia" x32
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
I would recommend completing this first.

Windows Genuine and Activation Issue Posting Instructions

It should help us with this in your specs.

OS Windows 7 Enterprise X64

and your post #1

Also my OS version is Windows 7 Enterprise 64bit.
Bear, did you post the wrong link?
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #13
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

No I did not. The link goes exactly where it should and it should be done as per instructions.
My System SpecsSystem Spec
.

27 Aug 2013   #14
indy18arn

Windows 7 Enterprise X64
 
 

It gives me an error message saying I don't have permission to send a PM. Do you have gmail? Or use gmail chat?
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #15
indy18arn

Windows 7 Enterprise X64
 
 

Okay here is the activation info that you requested from me. I hope I'm posting it in the right place as per your request. If not please let me know where to post it and I will do so.

Diagnostic Report (1.9.0027.0):
-----------------------------------------
Windows Validation Data-->
Validation Code: 0
Cached Online Validation Code: 0x0
Windows Product Key: *****-*****-*****-*****-WXMPH
Windows Product Key Hash: wxo3J/JZOmBv0Tdqqcl2QxfWMLY=
Windows Product ID: 55041-009-6337916-86901
Windows Product ID Type: 6
Windows License Type: Volume MAK
Windows OS version: 6.1.7601.2.00010100.1.0.004
ID: {17FFEAC9-2764-4E72-886F-96AB905C4D4C}(1)
Is Admin: Yes
TestCab: 0x0
LegitcheckControl ActiveX: N/A, hr = 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Product Name: Windows 7 Enterprise
Architecture: 0x00000009
Build lab: 7601.win7sp1_gdr.130708-1532
TTS Error:
Validation Diagnostic:
Resolution Status: N/A
Vista WgaER Data-->
ThreatID(s): N/A, hr = 0x80070002
Version: N/A, hr = 0x80070002
Windows XP Notifications Data-->
Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
File Exists: No
Version: N/A, hr = 0x80070002
WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
OGA Notifications Data-->
Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
Version: N/A, hr = 0x80070002
OGAExec.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002
OGA Data-->
Office Status: 109 N/A
OGA Version: N/A, 0x80070002
Signed By: N/A, hr = 0x80070002
Office Diagnostics: 025D1FF3-364-80041010_025D1FF3-229-80041010_025D1FF3-230-1_025D1FF3-517-80040154_025D1FF3-237-80040154_025D1FF3-238-2_025D1FF3-244-80070002_025D1FF3-258-3
Browser Data-->
Proxy settings: N/A
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
Default Browser: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe
Download signed ActiveX controls: Prompt
Download unsigned ActiveX controls: Disabled
Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
Active scripting: Allowed
Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed
File Scan Data-->
Other data-->
Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{17FFEAC9-2764-4E72-886F-96AB905C4D4C}</UGUID><Version>1.9.0027.0</Version><OS>6.1.7601.2.00010100.1.0.004</OS><Architecture>x64</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-BBBBB</PKey><PID>55041-009-6337916-86901</PID><PIDType>6</PIDType><SID>S-1-5-21-1803219283-2877505506-2897165161</SID><SYSTEM><Manufacturer>Dell Inc.</Manufacturer><Model>Latitude E6400 </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Dell Inc.</Manufacturer><Version>A14</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20090511000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>6F0B3F07018400F8</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM><OEMID>DELL </OEMID><OEMTableID>M09 </OEMTableID></OEM><GANotification/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults>
Spsys.log Content: 0x80070002
Licensing Data-->
Software licensing service version: 6.1.7601.17514
Name: Windows(R) 7, Enterprise edition
Description: Windows Operating System - Windows(R) 7, VOLUME_MAK channel
Activation ID: 9abf5984-9c16-46f2-ad1e-7fe15931a8dd
Application ID: 55c92734-d682-4d71-983e-d6ec3f16059f
Extended PID: 55041-00172-009-633791-03-1033-7600.0000-2082013
Installation ID: 021224216795971131563353041141260872548894572536252146
Processor Certificate URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88338
Machine Certificate URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88339
Use License URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88341
Product Key Certificate URL: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=88340
Partial Product Key: WXMPH
License Status: Licensed
Remaining Windows rearm count: 4
Trusted time: 8/27/2013 6:37:22 PM
Windows Activation Technologies-->
HrOffline: 0x00000000
HrOnline: 0x00000000
HealthStatus: 0x0000000000000000
Event Time Stamp: 8:17:2013 00:45
ActiveX: Registered, Version: 7.1.7600.16395
Admin Service: Registered, Version: 7.1.7600.16395
HealthStatus Bitmask Output:

HWID Data-->
HWID Hash Current: MAAAAAEAAQABAAIAAQABAAAAAgABAAEA6GHMot3x5m4csBYrzuxqnxbuBl9yjEbK
OEM Activation 1.0 Data-->
N/A
OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: yes
Windows marker version: 0x20001
OEMID and OEMTableID Consistent: yes
BIOS Information:
ACPI Table Name OEMID Value OEMTableID Value
APIC DELL M09
FACP DELL M09
HPET DELL M09
MCFG DELL M09
____ DELL M09
ASF! DELL M09
TCPA
SLIC DELL M09
SSDT PmRef CpuPm
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #16
redfang337

Linux Mint 15 "Olivia" x32
 
 

yeah, just send me an Email
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #17
indy18arn

Windows 7 Enterprise X64
 
 

Sent! Also did I place that activation info in the right place? If I did not please let me know and if I'm wrong I'm so very sorry!
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #18
redfang337

Linux Mint 15 "Olivia" x32
 
 

I'm going to wait for Bear to reply first, okay?
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #19
indy18arn

Windows 7 Enterprise X64
 
 

Sure no problem!
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2013   #20
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

redfang337 It's not nice to post your email address. I highly recommend remove it from
your post.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 High CPU Usage on a Dell Latitude E6400




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Dell Latitude E6400 Windows 7 docking problems?
I have a Latitude E6400 that I recently clean installed WIN7 ultimate on. Everything was working great and continues to work great undocked. When in the docking station (), however I tend do have problems. I thought initially it was just related to the NIC card as it seemed to only start...
General Discussion
Dell Latitude E6400 Charging Problem
My Latitude E6400 Laptop Have Some Charging Problem 1.When I connect Charger to My Laptop Blue Light Blinks 2.When Battery Full 100% At That Time Blue Light Blinks
Hardware & Devices
Can I add Dedicated video memory to Dell Latitude E6400
Hi all, as title says can I add it ? Dell Latitude E6400 little Specs: Intel Core 2 Duo Processor P9500 (2.53GHz) 256MB nVidia Quadro NVS 160M If need Other Specs just say :) I think it pre assembled by dell but i don't know exacly... Thanks, For help.
Graphic Cards
Dell Latitude e6400 driver installation problem
Whenever i try to install the video driver for the dell latitude e6400 off their site, i get "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software." I have just reinstalled windows, this laptop is 4-5 years old and still works though. Ive come to you guys in a need of...
Drivers
Missing device drivers on Dell Latitude E6400
I recently imaged my Dell E6400 laptop with Win7Pro and the status indicated that it needed troubleshooting. I ran the troubleshooter and when it eventually completed there were 2 problems that could not be fixed: - Base System Device does not have a driver - Broadcom USH does not have a...
Drivers
Integrated Camera Dell Latitude E6400 Not working
My Dell Latitude E6400 has windows 7 installed everything works fine but I cannot get my integrated camera to work. I've tried installing the drivers on the dell website with no luck. If I check under the device manager it says unknown device. I tried updating the driver from the device manager...
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:47.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App