Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Cannot run WEI on W7 Home Premium x32


22 Oct 2009   #1

Windows 7 Home Premium
 
 
Cannot run WEI on W7 Home Premium x32

Any ideas?



Attached Thumbnails
Cannot run WEI on W7 Home Premium x32-wei.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

22 Oct 2009   #2

Windows 7 ultimate 64 bit / XP Home sp3
 
 

Check you device mngr for any driver issues. Yellow triangles. It shut down I'm guessing from a video driver issue since it is a graphic intense program. It states couldn't complete due to a driver error or XXX You can go to C:\windows\minidump and zip the file and upload it for someone to have a look at. Fabe
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2009   #3

Windows 7 Home Premium
 
 

I'm using an NVIDIA GeForce 9800 GTX+ and it says "This device is working properly."
My System SpecsSystem Spec
.


23 Oct 2009   #4

 
 

Which test failed?

What section does the WEI stop at ? ie Performing Aero, measuring CPU, measuring memory etc

Knowing which test it failed on is a good place to start with. At this stage it could be any number of things.
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2009   #5

Windows 7 Home Premium
 
 

It doesn't stop. It completes, but instead of giving me results it gives me that message.
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2009   #6

vista business 64 bit.windows 7
 
 

make sure you install all opational updates i,e drivers .
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2009   #7

Windows 7 Home Premium
 
 

^^^All "important" and "recommended" updates installed, all drivers up to date.
My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2009   #8
Lucky098

 

I think its the driver that may early date as Windows 7 was released on 22nd Oct as all Nvidia driver released was 10th October so hope it will fix the problem when next version is release - Im the same as you with WEI problem as my PC still unrated so think it better to wait until next driver come out soon.

my PC running X2 6400+ 3.2Ghz, 2 x GF9600GT XXX (SLI) and 2 x Samsung 1TB (1 is F3 and 1 is F1) and seem the WEI didnt work so think its the video card driver that may not working yet.. hopefully the next driver fix the WEI problem - if not then contact MS to fix the patch, maybe SP1 that will come out in 2010 to fix the problems...
My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2009   #9

Windows 7 Home Premium
 
 

^^^the problem for me appears to be KIS 2010. others have had the same issue. when they uninstalled KIS 2010 WEI worked fine.
My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2009   #10
Lucky098

 

it would be the video card driver that what I think cos before I installed KIS 2010 it still unrated so it more likely to be the driver that need update new version as Win 7 was released in later date so just wait until Nvidia release new driver (ATI already released new driver).
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Cannot run WEI on W7 Home Premium x32




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33