Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Running slow with network connection enabled, runs fine in Safe mode

08 Nov 2013   #11
YoYo155

Windows 10
 
 

Start Process Explorer with out the cable attached then connect the cable and observe the situation.
New processes will be highlighted green for the default amount of time of 1 secondtry and write those down.
Also keep an eye on the hit-graphs (just below the menus) and report what they are doing.
Disconnect the cable and observe, what is changing?

Also please add the screenshots detailed in post #2.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Running slow with network connection enabled, runs fine in Safe mode




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD when start win7 after 1 min w code F4, runs fine in safe mode
I have read now numerous forums and threads but can't get to the bottom of my problem. ( I am trying to solve this now for days) The computer runs fine in safe mode. Booting in win7 after 1 minute or so BSOD with 0x000000F4. In between I can start a program but will be interrupted of cause by...
BSOD Help and Support
BSOD in normal and clean boot, runs fine in safe mode
Hi, after connecting and disconnecting some external HDD using USB to my pc, BSOD keeps showing constantly after 5 minutes from booting to windows . I checked RAM, and it urned out to be in good shape, then i tried Registry cleaning, but nothing changed . It works very well and stable under...
BSOD Help and Support
BSOD within 5 mins of startup; runs fine in safe mode
Hi all, I get a BSOD within 5 mins of startup. It happens whenever the computer has to do a more complicated task, such as opening many windows, formatting something in Word, etc. Sometimes there is no BSOD--it will simply restart and I'll be left with a bootable drive not found error. The...
BSOD Help and Support
Explorer running slow in normal mode, fine in safe mode.?
Hey guys I've checked through some of the tuts and what-not on this forum and still can't find a way to get me out of trouble.. i turned my computer on yesterday (23rd September) and there was an automatic update. Ever since the update my computer has been extremely slow (will take several minutes...
Performance & Maintenance
BSOD in normal mode (various errors), Runs fine in Safe Mode
I'm not sure what causes my BSOD. The errors range from BAD_POOL_HEADER to ntfs.sys to drivers-something. I am currently running Safe Mode with Networking and things seem stable. I ran Anti-malware (nothing found), VIPRErescuescanner (nothing), fakereanfix (didn't help), ComboFix (probably...
BSOD Help and Support
Computer runs really slow in normal mode, but runs fine in safe mode
I recently re-formatted my Sony VAIO since it was starting to run super slow. Now that I re-installed Windows 7 on it through recovery disks, it worked fined for about a day but then the problem came back. The computer is slow at bootup and runs super slow while freezing so many times. I am running...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:24.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App