Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI

27 Oct 2009   #1701
pieterblackie

Windows7 RC
 
 

Here is mine




My System SpecsSystem Spec
.
27 Oct 2009   #1702
torrentg

7600.20510 x86
 
 

Not bad for an AGP system, heh? Take that all you PCI-e users, grrrr.


Attached Thumbnails
-capture.jpg  
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1703
c15hrh

Windows 7 64bit
 
 
Hard drive let the score down!!

[IMG]file:///C:/Users/Chris/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]-wei-score.png


Time to start saving for those SSD's...


My System SpecsSystem Spec
.

27 Oct 2009   #1704
SPARTAN 001

Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 9.10 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
Hello SPARTAN 001, welcome to Seven Forums!
Thanks!
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1705
bloke

Windows 7 7600 x64 (16385) Ultimate,Windows Vista x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Rasmus View Post
I can't complain about my WEI. I have a business laptop, bought 2 or 3 years ago. Windows 7 works very well on my computer.
Attachment 33325

EDIT: Sorry for Swedish GUI. I hope you all can see what values I got on my WEI anyways.
HEY Rasmus, welcome to Seven Forums. your WEI just beats my laptop i rebuilt for my g/f. and the good thing about Windows 7 is it runs on just about any old bird you throw at it. (even a Celeron M 1.73Ghz)

and your got an MSDN account? sometimes i wish i had one of them.
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1706
A320

Win 7 Ultimate x64
 
 

My new WEI since the installation of my ATI MSI 5870. Some above have mentioned having issues and/or low scores with this card, if it helps at all here's what I did (I had an nvidia card in there before).

1. Ran the regular 'uninstall' of nvidia drivers and any other 'nvidia' software from control panel
2. Rebooted into 'safe mode'
3. Ran in this order NFR (nasty file remover) and 'Driver Sweeper' (it found more stuff including registry info to delete even after NFR did it's thing)
4. Shutdown PC and swapped cards.
5. Booted up into normal mode and installed the latest ATI Catalyst 9.10 for Win7 x64.
6. Rebooted and then installed the latest DirectX

Ran the assessment and got the score you see below, ran Crysis Warhead and set everything to full (enthusiast) and it ran smoooooooooth as butter!


Attached Thumbnails
-wei-5870.jpg  
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1707
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Hello Rasmus and c15hrh, welcome to Seven Forums!
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1708
Slagathor

Windows 7 Pro 64bit
 
 

Mine HDD r teh fail........heh

Maybe this spring, some STD's.......

But not too bad, will be gl;ad to get my 940BE back.....


Attached Thumbnails
-wei.jpg  
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1709
bloke

Windows 7 7600 x64 (16385) Ultimate,Windows Vista x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Slagathor View Post
Mine HDD r teh fail........heh

Maybe this spring, some STD's.......

But not too bad, will be gl;ad to get my 940BE back.....

STD's ??

If you get a newer version of windows 7 as your still using beta 7100 (according to your specs), your scores will increase....for free lol
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #1710
bloke

Windows 7 7600 x64 (16385) Ultimate,Windows Vista x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
Not bad for an AGP system, heh? Take that all you PCI-e users, grrrr.
hey that is impressive for an AGP setup! very nice.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App