Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI

09 Nov 2009   #1841
KMoore4318

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by KMoore4318 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Mr Smiley View Post
Here's mine. I'm not quite sure why Disk Data Transfer Rate seems a little low and whether there is anything I can do to increase its performance?

With a treditional HD, 5.9 is about the best you can expect, even ir raid 0 you probably wont see more than 6.2 with the expensive HD's, but SSD is a diferent story, two ( the right two) in raid 0 can peg 7.9.
As stated in the proceeding post, SSD is solid state drive,

My score with With 2 ssd's ( Intel X25-M ) ssd's in raid 0 and 2 EVGA 295's


My score with 2 Segate 1TB 7200 RPM drives Raid 0 and a EVGA 260


SSD HD tune Bench




If you have unlimited funds and want Max speed check out

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=96dWOEa4Djs"][U]http://www.youtube.com/watch?v=96dWOEa4Djs[/"]YouTube- Broadcast Yourself.[/nomedia]


My System SpecsSystem Spec
.
09 Nov 2009   #1842
Mr Smiley

 
 

Thanks Bare Foot Kid & KMoore4318 for the info and for the very entertaining YouTube video!
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2009   #1843
Mudmover

Windows 7-64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
Hello Mudmover, welcome to Seven Forums!


Try this.

Attachment 34805


Post back to keep us informed.
Unfortunately, "resetting" WEI link simply takes me back to the screen saying the computer hasn't yet been rated and I'm back to square one, where clicking on "Rate This Computer" does nothing!

Everything else seems to be working OK, so I'm not going to mess anymore - with an i5 and SSD boot drive I know my machine is plenty quick enough for me!
My System SpecsSystem Spec
.

10 Nov 2009   #1844
KMoore4318

 
 

[QUOTE=bloke;362684
As for the keyboard issue, i have a habit of trying to figure out problems sometimes. i would just be interested in what is causing it, and if the mobo has that usb keyboard setting and if it helps.[/quote]

Ok I got ready to Order a keyboard today and tried to enter Bios before I did and it worked, two days ago nothing would get me in today no problem.

But thanks anyway
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2009   #1845
bloke

Windows 7 7600 x64 (16385) Ultimate,Windows Vista x64 Ultimate
 
 

[quote=KMoore4318;369193]
Quote   Quote: Originally Posted by bloke;362684
As for the keyboard issue, i have a habit of trying to figure out problems sometimes. i would just be interested in what is causing it, and if the mobo has that usb keyboard setting and if it helps.[/quote

Ok I got ready to Order a keyboard today and tried to enter Bios before I did and it worked, two days ago nothing would get me in today no problem.

But thanks anyway
no probs anywayz. happy to try n help.

ok? so it was a faulty k/b? still, can you go through the bios to see if you have that usb k/b support setting?
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2009   #1846
skillian

windows 7 64bit Professional Retail
 
 

heres my score (attached)
phenom 955
8gig ddr2 1066mhz
2x250 RE3 WD RAID 0 primary
2x250 RE3 WD RAID 0
3x 1TB HDD
8800GTX
Toshiba 37x 1080p lcdtv
i've also attached an hdtune result
the primary raid 0 has drop by about 50mb /sec max read since installed win7 64 pro (came from win7 rc 7100)
everything is installed same as when using the RC.


Attached Thumbnails
-untitled.jpg   -hdtune.jpg  
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2009   #1847
KMoore4318

 
 

[QUOTE=bloke;369399
ok? so it was a faulty k/b? still, can you go through the bios to see if you have that usb k/b support setting?[/quote]

In Bios under Intergrated pheriples, there is a section called USB support, under there I had:
USB 1.0: Enabled
USB 2.0: Enabled
Op Mode: High Speed
KeyBoard Function: Enabled
Mouse Function: Enabled
Storage Function: Enabled.
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2009   #1848
bloke

Windows 7 7600 x64 (16385) Ultimate,Windows Vista x64 Ultimate
 
 

[quote=KMoore4318;369500]
Quote   Quote: Originally Posted by bloke;369399
ok? so it was a faulty k/b? still, can you go through the bios to see if you have that usb k/b support setting?[/quote

In Bios under Intergrated pheriples, there is a section called USB support, under there I had:
USB 1.0: Enabled
USB 2.0: Enabled
Op Mode: High Speed
KeyBoard Function: Enabled
Mouse Function: Enabled
Storage Function: Enabled.
so it was already enabled? well im stumped.
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2009   #1849
4left

Win 7 HP (upgrade from XP Pro SP3)
 
 

Posting from work, mine is 4.1 due to P4 3.0 processor. But, considering I am upgrading from XP on a 6 year old system I am pleasantly please with the results. Once I remove XP I assume the overall performance will improve.
My System SpecsSystem Spec
11 Nov 2009   #1850
najaboy

Windows 7 Pro RTM
 
 

Given an i7 975 overclocked to 4 GHz, the cpu subscore was somewhat surprising. The rest is detailed in my system specs.


Attached Thumbnails
-capture.jpg  
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:59.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App