Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI

07 Mar 2010   #2571
Zomby88

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
I just finished the install....

Here's mine!

Attachment 326



Later Ted
Wow, your getting 7.9! I`m only getting a 7.2 in SLI. I searched for the drivers your using but came up empty. I`m using version 196.21


My System SpecsSystem Spec
.
07 Mar 2010   #2572
Zomby88

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Ahh, My bad, this thread starts out way old.
My System SpecsSystem Spec
07 Mar 2010   #2573
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Zomby88 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
I just finished the install....

Here's mine!

Attachment 326



Later Ted
Wow, your getting 7.9! I`m only getting a 7.2 in SLI. I searched for the drivers your using but came up empty. I`m using version 196.21
Quote   Quote: Originally Posted by Zomby88 View Post
Ahh, My bad, this thread starts out way old.

Yeah mate, that's my old OEM HP machine that I replaced with my current setup, that I'm going to replace with this one when it's finshed.

http://www.sevenforums.com/hardware-...-your-rig.html
My System SpecsSystem Spec
.

07 Mar 2010   #2574
Loganman67

Windows 7 Enterprise 64-bit
 
 
6.9

Mine is 6.9
My System SpecsSystem Spec
07 Mar 2010   #2575
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Hello Loganman67, welcome to Seven Forums!
My System SpecsSystem Spec
07 Mar 2010   #2576
Kusajishi

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Here is mine.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
10 Mar 2010   #2577
janno

windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

My WEI is now 5.9

my setup:

Asus P5B deluxe
2,40 GHZ Core 2 duo
4 GB PC6400 RAM
Asus eax1950pro (265 MB)
HD??? sorry, no idea...



i`m upgrading soon, this will be my new specs:

I7 930
Asus P6TD Deluxe
6GB PC16000 OCZ Platinum
XFX Radeon 5770 xxx
WD Caviar Black 500 GB, 7200 Rpm, 32 MB

it should be above 7 the next time I check in, but now i`m thinking of getting an SSD...

is this useful?

Greetz


Attached Thumbnails
-wei-now.jpg   -setup-now.png  
My System SpecsSystem Spec
10 Mar 2010   #2578
dweebken

Win 7 Starter
 
 
Mine is 2.3

that's in a netbook. It's severely constrained by the processor "speed" (a single core 1.66 GHz Atom).
My System SpecsSystem Spec
11 Mar 2010   #2579
restrada

Windows 7 Professional x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by janno View Post
My WEI is now 5.9

my setup:

Asus P5B deluxe
2,40 GHZ Core 2 duo
4 GB PC6400 RAM
Asus eax1950pro (265 MB)
HD??? sorry, no idea...



i`m upgrading soon, this will be my new specs:

I7 930
Asus P6TD Deluxe
6GB PC16000 OCZ Platinum
XFX Radeon 5770 xxx
WD Caviar Black 500 GB, 7200 Rpm, 32 MB

it should be above 7 the next time I check in, but now i`m thinking of getting an SSD...

is this useful?

Greetz
The specs look great, but the 500 WD Caviar will prevent you from getting past a 5.9 score. Get a good Intel SSD and that will put you over 7.
My System SpecsSystem Spec
11 Mar 2010   #2580
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Hello dweebken, welcome to Seven Forums!
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:40.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App