Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI

07 Feb 2009   #421
ceejay

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Here's my WEI for an old (over 3 years old) Dell Dimension 9150:



Admittedly it's not the original hardware - the motherboard is fairly well maxed out with an upgraded Pentium D processor and 4GB RAM, and the GFX card is now an NVidia 8800GT rather than the original 6600.

Windows 7 is as smooth as silk, and I'm looking forward to a further extension in my desktops usable life as a result (it's running smoother than the original XP SP1 install now I think).


My System SpecsSystem Spec
.
07 Feb 2009   #422
sk8terdudest989

W7
 
 

I think mine is alright.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2009   #423
KMoore4318

 
 
everyone seems to top out at 6.0

-capture2.jpgMy score is 6.0 as well, Dont think I've seen anyone above 6.0 -capture.jpg


My System SpecsSystem Spec
.

08 Feb 2009   #424
darkassain

Windows 7 Ult x64(x2), HomePrem x32(x4), Server 08 (+VM), 08 R2 (VM) , SuSe 11.2 (VM), XP 32 (VM)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by gervil2nd View Post
could somebody post their WEI file(.xml) so i could copy it to the DataStore folder...because my system crashes when it calculates the score.....my geforce 2 mx drivers supports windows xp only....that's why it crashes everytime..thanks
umm what you can do is
Control Panel\All Control Panel Items\Performance Information and Tools\Advanced Tools
go here and then go to
"Clear all WinEI scores and re-rate the system"
if that doesnt work then your system cant run the Wei
My System SpecsSystem Spec
10 Feb 2009   #425
Jason

Windows 7 x64
 
 

I'd post mine, but surely you all can picture a vivid "2.0".

WEI keeps rating my disk performance as 2.0, in Vista it's the highest (5.9, right?). My system scores maximum scores on Vista.. yet my system yields a 2.0 for disk performance on W7, I wonder why.
My System SpecsSystem Spec
10 Feb 2009   #426
Farrukh

Windows 7.
 
 

Here is mine .....


Attached Thumbnails
-myscore.jpg  
My System SpecsSystem Spec
11 Feb 2009   #427
stevecn70

Windows 7 64bit RTM
 
 

Name:  bench_WEI.PNG
Views: 86
Size:  35.4 KB

-bench_passmark.gif


My System SpecsSystem Spec
11 Feb 2009   #428
jtoolman

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jason View Post
I'd post mine, but surely you all can picture a vivid "2.0".

WEI keeps rating my disk performance as 2.0, in Vista it's the highest (5.9, right?). My system scores maximum scores on Vista.. yet my system yields a 2.0 for disk performance on W7, I wonder why.
That's exactly my problem on both of my machines running 64 bit windows 7. The destop has Q9300 quad - 8 gig of ram to 500 gig sata drives and Nvidoa GEFORCE 9800 GT.
It used to run max numbers on Vista 64 bit and now the HD brings it all down to rating of 2.
I am hoping it's bug as the system is running lightning fast and absolutely faster and more stable than Vista ever did.
I don't see other people having this problem ecept a few of us. So I would like to know from those who have had their rating drop what the might think the reasons may be.

Thanks
JR
My System SpecsSystem Spec
11 Feb 2009   #429
Jason

Windows 7 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jtoolman View Post
That's exactly my problem on both of my machines running 64 bit windows 7. The destop has Q9300 quad - 8 gig of ram to 500 gig sata drives and Nvidoa GEFORCE 9800 GT.
It used to run max numbers on Vista 64 bit and now the HD brings it all down to rating of 2.
I am hoping it's bug as the system is running lightning fast and absolutely faster and more stable than Vista ever did.
I don't see other people having this problem ecept a few of us. So I would like to know from those who have had their rating drop what the might think the reasons may be.

Thanks
JR
You're the first person I've met that has this issue too

I'm gonna go ahead and say it's a bug, because my disk drive functions fine under Linux and Vista. Also, my video card scores a lower score on W7 too -- a 5.3, compared to a 5.9 on Vista, I wonder why
My System SpecsSystem Spec
11 Feb 2009   #430
stevecn70

Windows 7 64bit RTM
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jason View Post
You're the first person I've met that has this issue too

I'm gonna go ahead and say it's a bug, because my disk drive functions fine under Linux and Vista. Also, my video card scores a lower score on W7 too -- a 5.3, compared to a 5.9 on Vista, I wonder why
How is W7 Installed? Dual boot? Clean disk? new partition? etc.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:35.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App