Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gir489
Forum: General Discussion 15 Nov 2010
Replies: 6
Views: 2,073
Posted By gir489
I don't know what relevency that has to do with...

I don't know what relevency that has to do with this thread.

But thanks for the useless information.

Fences worked great.
Forum: General Discussion 10 Nov 2010
Replies: 6
Views: 2,073
Posted By gir489
I will give Fences a try. This is really annoying...

I will give Fences a try. This is really annoying me and I hate moving my icons every time I reboot.
Forum: General Discussion 07 Nov 2010
Replies: 6
Views: 2,073
Posted By gir489
Double Monitors = Double Desktop Headache!

I just got a new monitor, and I've always wondered what it would be like to have 2 monitors at once, seeing as my 16" has nothing wrong with it (aside from a scuff mark in the LCD when I dropped it...
Forum: Software 11 Jul 2010
Replies: 7
Views: 3,819
Posted By gir489
Mine does too, but for some reason Windows grabs...

Mine does too, but for some reason Windows grabs the closest thing it can find and sticks it at the top. If I remove QuickPar from the startmenu, it finds something else.

After I ran that BAT...
Forum: Software 11 Jul 2010
Replies: 7
Views: 3,819
Posted By gir489
I used the BAT file to clear the jump list. I had...

I used the BAT file to clear the jump list. I had to log off and then log back on, but I could remove QuickPar from the JumpList. But, it did this before. It'd go away for like a few minutes, then...
Forum: Software 11 Jul 2010
Replies: 7
Views: 3,819
Posted By gir489
Recent Items in Start menu is broken

This has been doing this since two weeks ago and I can't get it to stop. It even still happens after a format.

http://img338.imageshack.us/img338/2262/startmenufailure.png

I can't remove it,...
Forum: Network & Sharing 05 Aug 2009
Replies: 1
Views: 8,197
Posted By gir489
[SOLVED]No Internet Connection/No Network Connection

I've been getting internet connection on and off all day today, thinking it was just Comcast. But every time I went to look at the modem, it was still functioning fine, and the router's local status...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:15 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33