Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Puma
Forum: Hardware & Devices 13 Jun 2009
Replies: 5
Views: 997
Posted By Puma
Hi I finnaly solved it. Just flashed my...

Hi

I finnaly solved it.
Just flashed my bios (downloaded from ASUS) and reconfigured it.
Then I activated all SATA ports, and disabled RAID for SATA3 and SATA4.
I never understood how it was...
Forum: Hardware & Devices 12 Jun 2009
Replies: 5
Views: 997
Posted By Puma
Hi I already tried that. The problem is the...

Hi

I already tried that. The problem is the disk doesn't show up at all in disk management console.

I tried with another extra 250GB disk and the same happens.
Disk1: 80GB, RAID 0 OK
Disk2:...
Forum: Hardware & Devices 11 Jun 2009
Replies: 5
Views: 997
Posted By Puma
Going Nuts - help please

Hi

Windows 7 doesn't see my Wstern Digital Green 1TB.
The disk doesn't show up at all in Computer Management\Storage\Disk management. If I reboot with Vista the disk is completely operational.
...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33