Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SCFMark
Forum: Network & Sharing 22 Aug 2012
Replies: 7
Views: 4,137
Posted By SCFMark
An update on this problem: The system reset did...

An update on this problem: The system reset did not work. I'm reluctant to try the winsock route until I find out more. I've read about the issues with McAfee, but I don't know for sure if or how...
Forum: Network & Sharing 21 Aug 2012
Replies: 7
Views: 4,137
Posted By SCFMark
First - thanks for all of your replies. ...

First - thanks for all of your replies.
Skylais: I tried disconnecting and re-connecting, but that had no effect.
Mrhaib: I do have McAfee.
1timeposter: Iwill consider the fix you suggest. I...
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2012
Replies: 7
Views: 4,137
Posted By SCFMark
Desktop connects to wireless network, but not to Internet

I have a Dell XPS 8300 (running Windows 7 Home Premium) that has lost Internet access. It was fine until yesterday. It shows that it's connected to my home wireless network, but cannot acces the...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33