Windows 7 Forums


Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Mboose
Forum: Hardware & Devices 03 Jan 2010
Replies: 1
Views: 836
Posted By Mboose
USBs not working on W7 64

I was reading on here about a solution a moderator (I believe) had found to the USB drives not working in Windows 7. I was prematurely interrupted while reading his solution and cannot seem to find...
Forum: Hardware & Devices 10 Dec 2009
Replies: 14
Views: 12,841
Posted By Mboose
I actually replaced the power supply to a 650 so...

I actually replaced the power supply to a 650 so that my nVidia 9800 gtx + would have enough power running to it. I had the same things hooked up occassionally in windows vista.
Forum: Hardware & Devices 10 Dec 2009
Replies: 14
Views: 12,841
Posted By Mboose
USB ports stop working w/ too many devices

My setup:

Acer Aspire with Windows 7 Ultimate w/ the latest Windows updates
4gb of Ram
Intel Core 2 Duo Processor

Don't think that much more is relevant.

I use a usb wireless device on my...
Forum: Software 09 Nov 2009
Replies: 2
Views: 2,627
Posted By Mboose
Remote desktop connection software for Win7

I'm looking for compatible software that would be extremely user-friendly for someone who is computer illiterate. I'm trying to connect to a friend's desktop to help them with some Windows 7 issues,...
Forum: Network & Sharing 05 Nov 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
There seems to be a similarity between my (our)...

There seems to be a similarity between my (our) problem and the same with Vista. When the traffic gets too high, it DCs. I'm wondering if the Vista Anti-Lag put out by Microsoft would fix this...
Forum: Network & Sharing 25 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
I'm just about of ideas. I've tried every...

I'm just about of ideas. I've tried every suggestion here, and other things that I thought could help, none have completely. I'm hoping this doesn't turn out to be like Vista's lag that was never...
Forum: Network & Sharing 22 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
Unfortunately my solution has not fixed the...

Unfortunately my solution has not fixed the problem. It definitely works a lot better, but I still get the disconnect sometimes. One thing I've noticed though, is that when I use my wireless...
Forum: General Discussion 22 Oct 2009
Replies: 2
Views: 727
Posted By Mboose
Receiving a free Windows 7 when purchased Vista PC

I was curious how people receive their free Windows 7 upgrade, if they bought a new PC from July 1st until today. I've had quite a few calls, but I don't see a great deal of information on...
Forum: Network & Sharing 21 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
I will be checking my internet connection later...

I will be checking my internet connection later on today, my computer has been up since I 'fixed' the problem and like I said, I was playing an mmorph, torrenting, and downloading itunes at one point...
Forum: Drivers 21 Oct 2009
Replies: 5
Views: 6,236
Posted By Mboose
The only problem when describing the hardware is...

The only problem when describing the hardware is that there is not information on it. All it says is that it's an unknown device. I'll try updating the mobo when I get home. Also, I use a nVidia...
Forum: Network & Sharing 20 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
After a lot of troubleshooting and different...

After a lot of troubleshooting and different drivers, I started to think more about some small setting that was messing me up.

I disabled homegroup, even though when I installed the OS I didn't...
Forum: Network & Sharing 20 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
I really get that same feeling, as I've done a...

I really get that same feeling, as I've done a lot of research on this topic and have seen every thread just die off.

The link you posted didn't seem to work for me. I'll check by later for...
Forum: Drivers 20 Oct 2009
Replies: 5
Views: 6,236
Posted By Mboose
Unidentified device - coprocessor?

After installing W7 64 bit, I've noticed in my device manager that there's a device with a yellow question mark called a "Coprocessor" although my regular processor has been recognized fine. When I...
Forum: Network & Sharing 20 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
I've also tried unchecking 'allow windows to turn...

I've also tried unchecking 'allow windows to turn off this device to save power' or however it says it. That didn't work either. I have noticed that the connection only drops when I have a lot of...
Forum: Hardware & Devices 19 Oct 2009
Replies: 7
Views: 2,663
Posted By Mboose
There's absolutely no reason for me to lie when...

There's absolutely no reason for me to lie when I'm trying to solve a problem. I plugged it in, it worked, it says it has the most up to date software. It's a wireless usb.

Don't bother...
Forum: Hardware & Devices 19 Oct 2009
Replies: 7
Views: 2,663
Posted By Mboose
It's always worked without any software. Also, I...

It's always worked without any software. Also, I did try updating the driver through windows update but it said it already had the best drive available.
Forum: Hardware & Devices 19 Oct 2009
Replies: 7
Views: 2,663
Posted By Mboose
Logitech mouse causing system to become unresponsive

I'm currently using the wired mouse that came with my system. I have a wireless Logitech mouse that I used in vista, but each time I use the wireless mouse, after a short time it won't work anymore...
Forum: Network & Sharing 19 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
It didn't work. Lasted about 5 minutes and then...

It didn't work. Lasted about 5 minutes and then went out.
Forum: Network & Sharing 19 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
I have it unchecked and restarted. I will post...

I have it unchecked and restarted. I will post later.
Forum: Network & Sharing 19 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
I'm not using homegroup so I can do that. ...

I'm not using homegroup so I can do that. Although, I'm not exactly sure how.
Forum: Network & Sharing 19 Oct 2009
Replies: 44
Views: 16,638
Posted By Mboose
Windows 7 Ultimate - Losing wireless connection

I used a Linksys WUSB54GC device on my same system when I was running Vista 32 bit. I did a clean install of 7 64 bit and my wireless was recognized fine, but it would lose connection after 45s or...
Forum: BSOD Help and Support 19 Oct 2009
Replies: 2
Views: 1,720
Posted By Mboose
Several problems Windows 7 Ultimate 64 bit

Although I was using Vista 32-bit I did a clean reinstall of Windows 7 64 bit on my system. The install went well and my system is up and running now, but with some problems.

I have gotten the...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33