Windows 7 Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rcrgs
Forum: General Discussion 05 Jan 2013
Replies: 5
Views: 628
Posted By rcrgs
Brink and Kari... Thanks for your comments and...

Brink and Kari...
Thanks for your comments and help. Most useful. Asking folks about command prompt issues is always a good way of telling when they got into the game. I'm glad that MS keeps them...
Forum: General Discussion 01 Jan 2013
Replies: 5
Views: 628
Posted By rcrgs
question - batch file only works with "unofficial" directory name

Hello...
I'm using a command line batch file to backup files from my W7 Pro x64 machine to an external USB HD. Basically, "xcopy c:\......\my documents\*.*" "external HD". I couldn't get this to...
Forum: Network & Sharing 28 Dec 2012
Replies: 0
Views: 516
Posted By rcrgs
help - directory sharing randomly turns on/off on stand alone computer

Hello...
I'm new to W7, so please excuse if I'm stumbling around in the obvious.
I run a stand alone computer; no network of any kind other than my inet connection. Various directories including my...
Forum: Sound & Audio 26 Dec 2012
Replies: 5
Views: 2,087
Posted By rcrgs
Neo... Thanks for both the 7_zip and download...

Neo...
Thanks for both the 7_zip and download advise. After much wandering, I got to the correct Asus download page for Vista 64x. The driver was for SOUND MAX which was what the original M2N-SLI...
Forum: Sound & Audio 25 Dec 2012
Replies: 5
Views: 2,087
Posted By rcrgs
Thanks, guys... Well, I checked with the MS...

Thanks, guys...
Well, I checked with the MS compatibility site, and they say the MB is compatible... not that it is, just that the site says it is. I tried to download the Vista 64 bit drivers. The...
Forum: Sound & Audio 25 Dec 2012
Replies: 5
Views: 2,087
Posted By rcrgs
help - no sound after clean install of W7 prof on ASUS M2N-SLI mb

I have just completed a clean install of W7Prof 64x on a DIY computer that uses an ASUS M2N-SLI mb. The machine had been using XP3 w/ no sound problems. The new OS seems to be operating correctly...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:05 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33