Windows 7 Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: soadrocksever
Forum: Drivers 08 Aug 2012
Replies: 0
Views: 1,327
Posted By soadrocksever
Injecting drivers into an image DISM vs INF folder

Hey guys,

I've been doing lots of image creating for our company, and I have been using the DISM tool to inject drivers with /Add-driver switch. I know that you can also put drivers into the...
Forum: Virtualization 20 Jun 2012
Replies: 7
Views: 6,630
Posted By soadrocksever
I'd have to agree with the bridged mode. That...

I'd have to agree with the bridged mode. That will assign the VM it's own ip address
Forum: General Discussion 19 Jun 2012
Replies: 0
Views: 1,961
Posted By soadrocksever
Sysprep fails in audit mode after joining domain

Hey Guys,

My problem is as follows:

Using VMware Workstation, I've got my Window 7 image right as I would like it. The one step I have left is to add two sec groups to the Local Admin group. In...
Forum: Network & Sharing 25 Feb 2012
Replies: 17
Views: 24,131
Posted By soadrocksever
I don't think it's a driver issue, but just how...

I don't think it's a driver issue, but just how windows works. Every laptop I've had does that.
Forum: Software 20 Jan 2012
Replies: 1
Views: 966
Posted By soadrocksever
E-mail as a windows service? (Server 08)

Hey Guys,

I need some help with a project, we have an app that runs on local users' machines via Terminal Services.

This software needs to be able to send out reports via e-mail, but it is...
Forum: Hardware & Devices 16 Jan 2012
Replies: 1
Views: 1,376
Posted By soadrocksever
I'm sorry. I'll have to slap myself with the n00b...

I'm sorry. I'll have to slap myself with the n00b card on this one.

I forgot to search the forum. I think I may have found the answer.

Office 2010 starter. I did install that last night.
Forum: Hardware & Devices 16 Jan 2012
Replies: 1
Views: 1,376
Posted By soadrocksever
Unknown Drive showing up in My Computer -- Hot Swap bay error?

Hey guys, I've had this issue before, and the only way I was able to resolve it in the past was when I reinstalled Win7 when I got my new SSD.

I just noticed it today, but there is an extra drive...
Forum: Drivers 02 Oct 2009
Replies: 12
Views: 4,715
Posted By soadrocksever
8 layer OSI model. A well-kept secret. ...

8 layer OSI model. A well-kept secret.

+1[/quote]

qft

I have to learn that for a test next week. lol (the 7 layers that is lol)
Forum: Drivers 01 Oct 2009
Replies: 12
Views: 4,715
Posted By soadrocksever
Maby the drivers have just not been able to be...

Maby the drivers have just not been able to be updated yet, My motherboards drivers used to come in 3 sets (chipset/vga, audio, and lan) but now gigabyte only has the chipset/vga for windows 7,...
Forum: Installation & Setup 01 Oct 2009
Replies: 3
Views: 5,670
Posted By soadrocksever
After some COD4 frustration relief(lol) i did...

After some COD4 frustration relief(lol) i did some more searching and came upon this



I had to put

bcdedit /set locale en-US

adding "user" which is my user name in the current spot didnt...
Forum: Installation & Setup 01 Oct 2009
Replies: 3
Views: 5,670
Posted By soadrocksever
Boot screen reverted to vista after repair

Hey guys, I hope this is the right section,

I had Grub and Kubuntu, then was done with linux for the time being, so i cleared the partition that it was on, and when i restarted grub was giving an...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33