Windows 7 Forums


Showing results 1 to 25 of 182
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: loquacious
Forum: Graphic Cards 18 May 2012
Replies: 55
Views: 7,714
Posted By loquacious
My new GTX 680 seems too perform well enough

My new GTX 680 seems too perform well enough
Forum: Browsers & Mail 24 Mar 2012
Replies: 12
Views: 10,483
Posted By loquacious
I registered with puzo but a day later I cannot...

I registered with puzo but a day later I cannot access the site, I get "page not found message"
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 17 Mar 2012
Replies: 7
Views: 2,817
Posted By loquacious
I have mine o'clocked to 4.8 running 24/7 with...

I have mine o'clocked to 4.8 running 24/7 with Antec Kuhler 920
Forum: Browsers & Mail 12 Mar 2012
Replies: 12
Views: 10,483
Posted By loquacious
I hope it returns soon too though I am not...

I hope it returns soon too though I am not holding too much hope. Site is still down as of today March 12th
Forum: Browsers & Mail 04 Mar 2012
Replies: 12
Views: 10,483
Posted By loquacious
yes sorry .. I did mean forum.andr.net and I am...

yes sorry .. I did mean forum.andr.net and I am still getting the "welcome to nginx" message !!!
Forum: Browsers & Mail 02 Mar 2012
Replies: 12
Views: 10,483
Posted By loquacious
Welcome to "nginx"

I am trying to log onto andr.net and for 4 days now all I get is a white screen with "Welcome to nginx!" at the top and nothing else. I am using IE9 and have a fresh install of Windows 7 x 64.
...
Forum: Browsers & Mail 22 Jan 2012
Replies: 6
Views: 2,153
Posted By loquacious
Thanks A Guy but no luck .. I reset IE and still...

Thanks A Guy but no luck .. I reset IE and still cannot access the sites. I also tried using the web proxy you linked me to again no luck .. no idea what the problem is. I just tried on my wife's...
Forum: Browsers & Mail 22 Jan 2012
Replies: 6
Views: 2,153
Posted By loquacious
Yes I even clicked on the links in your post but...

Yes I even clicked on the links in your post but got same message. I do not have IE8. I have no idea why I cannot access these sites!!!
Forum: Browsers & Mail 22 Jan 2012
Replies: 6
Views: 2,153
Posted By loquacious
403 Forbidden

I am trying to access a couple of DVD purchasing sites namely Easydvdmart and idealdvdmart but continually get the follow message:

You don't have permission to access / on this server.

Any...
Forum: Security News 13 Dec 2011
Replies: 14
Views: 2,270
Posted By loquacious
14 Updates here ...windows 7 x64

14 Updates here ...windows 7 x64
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 27 Aug 2011
Replies: 2,062
Views: 197,018
Posted By loquacious
Great build, mate. Though I agree with Boshko....

Great build, mate. Though I agree with Boshko. That's a heck of a lot of cables. The MAXREVO's a modular, are they not?[/QUOTE]

Yeah it is fully modular and I only have enough cables plugged in...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 26 Aug 2011
Replies: 2,062
Views: 197,018
Posted By loquacious
No more cables than usual except for temp...

No more cables than usual except for temp monitoring sensor cables but the motherboard is pretty much cable free allowing good airflow. My CPU is idle at 28 degrees, system temp sits around 32...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 26 Aug 2011
Replies: 2,062
Views: 197,018
Posted By loquacious
My Rig

Finally finished my rig and did a little cable management also.

Specs are in "my system specs" for those interested. Sorry about photo quality I need a better camera!!!
Forum: Graphic Cards 16 Jul 2011
Replies: 46
Views: 4,092
Posted By loquacious
Gtx 590

Gtx 590
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 12 Jul 2011
Replies: 74
Views: 12,912
Posted By loquacious
Are you serious??? In standard performance...

Are you serious??? In standard performance settings?? Wow....:o

with no OC, I'm doing:

164640

Ok, that was stupid... this is with normal OC on the CPU and none on the GPU:
...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 12 Jul 2011
Replies: 74
Views: 12,912
Posted By loquacious
Forum: Hardware & Devices 06 Jul 2011
Replies: 16
Views: 12,314
Posted By loquacious
Do not know if it is the same problem but I had...

Do not know if it is the same problem but I had an issue with long delay after display of "loading operating system" I spent a couple of hours trying to figure it out and found that somehow my boot...
Forum: Browsers & Mail 29 May 2011
Replies: 5
Views: 1,490
Posted By loquacious
Hi Derekimo The problem seems to be Google...

Hi Derekimo

The problem seems to be Google Chrome. I had uninstalled it and it was immediately after that I noticed my links in my emails were not working as well. I have re-installed Chrome and...
Forum: Microsoft Office 29 May 2011
Replies: 4
Views: 1,257
Posted By loquacious
No I have not added any new anti-virus but it...

No I have not added any new anti-virus but it updates itself daily so yes it has been updated.
Forum: Microsoft Office 28 May 2011
Replies: 4
Views: 1,257
Posted By loquacious
Outlook 2010

Until today I have been able to click on a hyperlink in an email and it will work. I got an email today giving me a link to track an order I have placed and I got the following message.
I went back...
Forum: Browsers & Mail 28 May 2011
Replies: 5
Views: 1,490
Posted By loquacious
Hi derekimo, I tried setting it as default...

Hi derekimo,

I tried setting it as default from Internet Options as you suggested but the problem still persisted. I unchecked the telling me if it was not default and that worked however there...
Forum: Browsers & Mail 28 May 2011
Replies: 5
Views: 1,490
Posted By loquacious
IE 9 Issue

Every time I open IE9 I am asked if I want it as my default browser even though each time I select yes. I have gone to default programs and selected it there too but I am still getting asked every...
Forum: Network & Sharing 27 May 2011
Replies: 14
Views: 15,400
Posted By loquacious
I managed to get some CAT6 network cables today....

I managed to get some CAT6 network cables today. Although my NAS transfers are still only around the 30MB/s still I am now getting 100+MB/s between computers on the network. Obviously there is an...
Forum: Network & Sharing 27 May 2011
Replies: 14
Views: 15,400
Posted By loquacious
I bought CAT5e as I could not get any CAT6 .....

I bought CAT5e as I could not get any CAT6 .. seem to be getting speeds around 30MB/s even though connected at gigabit speed so something is still slowing the transfers down a bit.
Forum: Network & Sharing 26 May 2011
Replies: 14
Views: 15,400
Posted By loquacious
speeds seem to sit around 30. I am buying new...

speeds seem to sit around 30. I am buying new cables today and will recheck. Thanks again for your help.
Showing results 1 to 25 of 182

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:51 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33