Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 79
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ownedandout
Forum: Hardware & Devices 4 Weeks Ago
Replies: 10
Views: 251
Posted By ownedandout
Thanks for the reply guys, sorry for not getting...

Thanks for the reply guys, sorry for not getting this.

I understand how MMIO works, my point is that the graphics card has no dedicated memory and is using shared video memory, which means it's...
Forum: Hardware & Devices 4 Weeks Ago
Replies: 10
Views: 251
Posted By ownedandout
bump.

bump.
Forum: Hardware & Devices 09 Mar 2014
Replies: 10
Views: 251
Posted By ownedandout
Thanks again, My fault using the word BIOS,...

Thanks again,

My fault using the word BIOS, like you say it hard-wired into the chipset where to send each memory address. The initial confusion came because I know 0xA000 to 0xBFFFF is in system...
Forum: Hardware & Devices 09 Mar 2014
Replies: 10
Views: 251
Posted By ownedandout
Thanks Mellon Head, So Windows just sees it...

Thanks Mellon Head,

So Windows just sees it as a normal graphics card on the PCI bus, it's the BIOS that configures the Chipset to read/write to that address in system memory.

Is that correct?
Forum: Hardware & Devices 09 Mar 2014
Replies: 10
Views: 251
Posted By ownedandout
Thanks for the reply. That address range is...

Thanks for the reply.

That address range is for VGA which would be in system memory, so I'm not too sure why it is going onto the PCI bus?
Forum: Hardware & Devices 06 Mar 2014
Replies: 10
Views: 251
Posted By ownedandout
Why is this memory range on the PCI bus?

Why is the following memory address range on the PCI bus?

309303

The image is from Device Manager on Netbook that uses shared video memory with no dedicated video memory so I am unsure as to...
Forum: Graphic Cards 30 Dec 2013
Replies: 6
Views: 479
Posted By ownedandout
Thanks for the help everyone. I pretty much...

Thanks for the help everyone. I pretty much narrowed it down to the motherboard. Since then I have bought a new MB and CPU and everything is working fine.

Needed an upgrade anyway so can't...
Forum: Graphic Cards 20 Dec 2013
Replies: 6
Views: 479
Posted By ownedandout
Thanks matts6887, So I decided to format the...

Thanks matts6887,

So I decided to format the drive and re-install Windows, the problem is that as soon as it gets to the 'Expanding Windows Files' the same thing happens. I then put another hard...
Forum: Graphic Cards 18 Dec 2013
Replies: 6
Views: 479
Posted By ownedandout
Thanks for the reply archer. I have done...

Thanks for the reply archer.

I have done what you suggested and still no luck, updated from 13.9 to 13.12 and still cutting out. I have timed it and it happens after around 1 minute 20 seconds...
Forum: Graphic Cards 17 Dec 2013
Replies: 6
Views: 479
Posted By ownedandout
No display after a minute, works in safe mode.

Hello,

Earlier today I set a some videos to convert and I when I returned the computer was off and the front LED's were flashing. I restarted the computer and there was a loud whirring noise from...
Forum: Chillout Room 23 Aug 2013
Replies: 1
Views: 328
Posted By ownedandout
Fixed it. I hadn't added the <!DOCTYPE HTML> at...

Fixed it. I hadn't added the <!DOCTYPE HTML> at the start of the HTML section.

Thank you for taking a look anyway :)
Forum: Chillout Room 23 Aug 2013
Replies: 1
Views: 328
Posted By ownedandout
Anyone know anything about HTML and CSS.

Hey everyone,
I'm having a bit of trouble with a webpage that I'm working on. When viewed in either Chrome or Firefox it loads correctly but when viewed in IE it adds a thin white line at the bottom...
Forum: Customization 11 Aug 2013
Replies: 2,000
Views: 111,123
Posted By ownedandout
Thats nice :)[/QUOTE] Thanks :)

Thats nice :)[/QUOTE]

Thanks :)
Forum: Customization 11 Aug 2013
Replies: 2,000
Views: 111,123
Posted By ownedandout
Thought it looked alright....

Thought it looked alright....
Forum: Sound & Audio 09 Mar 2011
Replies: 4
Views: 2,045
Posted By ownedandout
Thanks

Thanks, good to know.
Forum: Sound & Audio 09 Mar 2011
Replies: 4
Views: 2,045
Posted By ownedandout
Thanks for the reply. Its whenever data is...

Thanks for the reply.

Its whenever data is being transferred. If I just have the USB in its fine but as soon as I transfer a file to the USB it makes the buzzing noise.
Forum: Sound & Audio 07 Mar 2011
Replies: 4
Views: 2,045
Posted By ownedandout
USB Noise Through Headphones

Hi,
Whenever I have my headphones plugged in into the front panel and then I plug in a USB device I can hear USB working through the headphones. Almost like a little buzzing noise.

I've had a...
Forum: Chillout Room 28 Feb 2011
Replies: 1,909
Views: 40,538
Posted By ownedandout
School Hall

School Hall
Forum: Chillout Room 28 Feb 2011
Replies: 1,452
Views: 47,299
Posted By ownedandout
8/10. I hope a South Park fan posts next.

8/10. I hope a South Park fan posts next.
Forum: Windows Updates & Activation 28 Feb 2011
Replies: 15
Views: 39,248
Posted By ownedandout
Nice 1 Raz! :D

Nice 1 Raz! :D
Forum: Windows Updates & Activation 27 Feb 2011
Replies: 15
Views: 39,248
Posted By ownedandout
****EDIT - ONLY JUST REALIZED THERE WAS A SECOND...

****EDIT - ONLY JUST REALIZED THERE WAS A SECOND PAGE HAHA******

Hey Raz does SP1 download and install then when your PC restarts and configures and gets to about 2% and then just restart. If so...
Forum: Windows Updates & Activation 26 Feb 2011
Replies: 15
Views: 39,248
Posted By ownedandout
Congratulations and thank for sharing the...

Congratulations and thank for sharing the information on your solution. But, "MaggotUK"? Yuck. Couldn't you have selected a better username? :p[/QUOTE]

Haha, it goes back to when I was a big...
Forum: Windows Updates & Activation 26 Feb 2011
Replies: 15
Views: 39,248
Posted By ownedandout
Hi, Thanks for the reply razy60. I've just...

Hi, Thanks for the reply razy60.
I've just managed to install SP1. I too have used Driver sweeper and that is what was causing the errors. On the website corrine linked us to I registered and made a...
Forum: BSOD Help and Support 25 Feb 2011
Replies: 3
Views: 892
Posted By ownedandout
Thanks, it worked! (sort of) This time SP 1...

Thanks, it worked! (sort of)

This time SP 1 downloaded and installed to about 30% and then I got error message 800F0A13. Theirs quite a bit of info about this error and how to fix it, so i should...
Forum: BSOD Help and Support 25 Feb 2011
Replies: 3
Views: 892
Posted By ownedandout
Thanks for the reply, ill give it a go.

Thanks for the reply, ill give it a go.
Showing results 1 to 25 of 79

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33