Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 47
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: andygo
Forum: Software 22 Dec 2012
Replies: 8
Views: 1,253
Posted By andygo
My old drive didn't have any security - I never...

My old drive didn't have any security - I never used to get all these permission niggles. Also, as I am the only user, I never set a password either.

My main programmes are on the ssd drive, but I...
Forum: Software 21 Dec 2012
Replies: 8
Views: 1,253
Posted By andygo
I managed to install eventually. I had to go and...

I managed to install eventually. I had to go and change admin permissions in my start menu folder.

I have never had to mess about with permissions before, especially with a clean install. I'm...
Forum: Software 20 Dec 2012
Replies: 8
Views: 1,253
Posted By andygo
I am running as admin and have taken ownership....

I am running as admin and have taken ownership. One of the programmes that wont install is Nero 12. It requires a reboot to install, and after the auto reboot it starts to install automatically....
Forum: Software 19 Dec 2012
Replies: 8
Views: 1,253
Posted By andygo
Hmm, it may be, but I am using the same firewall...

Hmm, it may be, but I am using the same firewall and I was getting these issues before I had reinstalled my AV.
Forum: Software 19 Dec 2012
Replies: 8
Views: 1,253
Posted By andygo
Can't install software due to admin priveleges on new win 7 install

I have just installed an 128gb ssd drive on my desktop computer. I'm using it mainly as a system disk with my old hard drive as the place where i'm installing most of my general program files.

I'm...
Forum: Network & Sharing 09 Sep 2012
Replies: 4
Views: 961
Posted By andygo
Well its nearly solved... I keep getting...

Well its nearly solved...

I keep getting intermittent lapses back to down 1/2 mb then an hour later its back up to 13mb.

Weird
Forum: Network & Sharing 08 Sep 2012
Replies: 4
Views: 961
Posted By andygo
I think I may have fixed the problem, I am...

I think I may have fixed the problem,

I am using a BT home hub3.

I went into the advanced settings on the hub (or router) and changed channels from 6 to 7.

Now getting 13mb on all devices.
...
Forum: Network & Sharing 07 Sep 2012
Replies: 4
Views: 961
Posted By andygo
Another internet download speed problem

I have a 13mb download speed on my hardwired desktop pc. My lappy used to get nearly the same download speed all the time. My wife's work lappy used to get the same download speeds, as did my (shock...
Forum: Network & Sharing 26 Jul 2011
Replies: 0
Views: 932
Posted By andygo
Vpn conflict

I am going away on holiday for 3 weeks and thought a proxy server would be useful so I purchased a vpn server from the company below:

Watch UK TV online abroad - My Expat Network...
Forum: General Discussion 05 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
I might be bringing it round to yours - my son...

I might be bringing it round to yours - my son gets the keys to his new residence in Droitwich next friday! Be afraid, LOL
Forum: General Discussion 05 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
I reckon I need to be able to format the MBR as...

I reckon I need to be able to format the MBR as well. I think the mbr is interfering with the setup process. If I remember correctly, when I first got W7 about christmas there were issues with the...
Forum: General Discussion 05 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
Well I gave up and formatted the drive using...

Well I gave up and formatted the drive using partition magic with it in the usb caddy on my main pc.
Even though its formatted now, I am still having problems. At least now the laptop will let me...
Forum: General Discussion 05 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
It's been assigned drive letter E. When I...

It's been assigned drive letter E.

When I try and access the files, the green progress bar is shown at the top of exploer, followed by a 'cyclic redundancy' error message.


Life is difficult...
Forum: General Discussion 05 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
Just removed the hard drive from my lappy and...

Just removed the hard drive from my lappy and mounted in a usb caddy. Hooked kit up to my main pc, but its saying I need to format it before I can use it.

I would like to get some data off it...
Forum: General Discussion 04 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
It will boot up in safe mode to...

It will boot up in safe mode to windows\system32\drivers\ndis.sys and then freezes for a mo, then says windows is loading files again, and then reverts to the usual black screen, although in this...
Forum: General Discussion 04 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
I don't seem to have that option as I cannot even...

I don't seem to have that option as I cannot even boot to any workable screen even with my install disc..
Forum: General Discussion 04 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
Sorry if I have not made myself clear, but my...

Sorry if I have not made myself clear, but my lappy will not boot up into Windows at all....

In fact, even with the install disc, the lappy does not go through the same start routine as my main...
Forum: General Discussion 04 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
I tried that earlier. I boot up with the Win...

I tried that earlier.

I boot up with the Win 7 disc and when I am asked to press any key to boot from dvd it reads the dvd, displays a progress bar telling me that Windows is loading files.

I...
Forum: General Discussion 04 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
Thanks for your quick answer, but it looks from...

Thanks for your quick answer, but it looks from the tutorial that I can only do the repair from within Windows 7. As I cant see anything onscreen, that option is a bit tricky.

By the way, I have...
Forum: General Discussion 04 Aug 2010
Replies: 22
Views: 2,081
Posted By andygo
Strange problem with bootup

Just came to my lappy which I had previously closed down into sleep mode by shutting lid to find it won't boot up.

When I initially opened up the lid, the screen was frozen at the time I had...
Forum: BSOD Help and Support 10 May 2010
Replies: 3
Views: 3,733
Posted By andygo
PFN list corrupt

I have Win7 ultimate which has performed brilliantly since installed at Christmas.

However I have started to get random crashes with a blue scree. The message is generally 'PFN list corrupt.'

I...
Forum: News 04 Apr 2010
Replies: 7
Views: 3,295
Posted By andygo
What does that mean without the tecchnobabble...

What does that mean without the tecchnobabble please?
Forum: Network & Sharing 23 Feb 2010
Replies: 10
Views: 13,418
Posted By andygo
Right. Well it cant be the cable as the...

Right. Well it cant be the cable as the connection has just dropped out again. when i remove the cable the exclamation mark on the icon changes to a brown dot (sort of..) and the blue spinning circle...
Forum: Network & Sharing 23 Feb 2010
Replies: 10
Views: 13,418
Posted By andygo
It only ever shows the wireless connection icon....

It only ever shows the wireless connection icon. Actually when I hover the mouse it says 'home' 'Internet connection'.

I have swapped the cable fpr a new one, and it seems fine, but then its so...
Forum: Network & Sharing 22 Feb 2010
Replies: 10
Views: 13,418
Posted By andygo
It has strangely reappeared as normal, so don't...

It has strangely reappeared as normal, so don't know whats going on.

I have an internittent issue with it though. At random times the icon in the r/h side of the ttaskbar has an exclamation mark...
Showing results 1 to 25 of 47

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33