Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 90
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ownedandout
Forum: Chillout Room 4 Days Ago
Replies: 2
Views: 169
Posted By ownedandout
Computing/Networking Project Ideas?

Hey All,

I'm currently in University and we have to do an 6 month project and I was wondering if you would be able to offer me some project ideas.

I'm studying Computer Networks (Bachelor's...
Forum: Customization 15 Jul 2014
Replies: 1,030
Views: 31,294
Posted By ownedandout
Here's mine - 325715

Here's mine -

325715
Forum: BSOD Help and Support 25 Jun 2014
Replies: 3
Views: 515
Posted By ownedandout
Hi derekimo, thanks for the response. Maybe...

Hi derekimo, thanks for the response.

Maybe it's just coincidence then that these have occurred soon after installing Malwarebytes.

I have had a look if there is a newer version of the Xbox...
Forum: BSOD Help and Support 24 Jun 2014
Replies: 3
Views: 515
Posted By ownedandout
BSOD after installing Malwarebytes free.

Hello All,

I have had 2 BSODs recently and both of them are after installing Malwarebytes free. My system had around 1 BSOD in the past year prior to this.

I know having multiple 'Real-time...
Forum: Performance & Maintenance 05 May 2014
Replies: 3
Views: 721
Posted By ownedandout
Thanks Andrew for the reply. Yes, just had a...

Thanks Andrew for the reply.

Yes, just had a look and it also says drivers are reserving some of the memory as well. Don't quite understand this, I just assumed it was the BIOS that was taking up...
Forum: Performance & Maintenance 05 May 2014
Replies: 3
Views: 721
Posted By ownedandout
What's reserving 51MB of memory?

Hello All,

I noticed in Resource Monitor that 51MB of my memory is 'Hardware Reserved' and I'm just wondering what's reserving this.

http://s16.postimg.org/8iixbcbsh/Capture.png

I don't...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 23 Apr 2014
Replies: 8
Views: 1,378
Posted By ownedandout
Thanks for the responses everyone. I have just...

Thanks for the responses everyone. I have just tested it and it worked.

I put a x1 USB 3 controller in the x4 slot and then a x1 Wi-Fi adapter in a x1 slot and both worked fine.
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 20 Apr 2014
Replies: 8
Views: 1,378
Posted By ownedandout
hmm, I asked this question in another forum and...

hmm, I asked this question in another forum and they said that I would be able to put a x1 card in the x4 slot and the 2 x1 slots would still work.

If I did the above would that not leave 3 lanes...
Forum: Customization 20 Apr 2014
Replies: 1,030
Views: 31,294
Posted By ownedandout
Thanks :)

Thanks :)
Forum: Customization 20 Apr 2014
Replies: 1,030
Views: 31,294
Posted By ownedandout
Here's mine -

Here's mine -
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 20 Apr 2014
Replies: 8
Views: 1,378
Posted By ownedandout
GA-Z87-HD3 motherboard and PCIe slots sharing lanes?

I was reading the Spec for the GA-Z87-HD3 and it says -

http://i.stack.imgur.com/Sp3MD.png

When it says - "The PCIEX4 slot shares bandwidth with all PCI Express x1 slots. All PCI Express x1...
Forum: Hardware & Devices 18 Mar 2014
Replies: 10
Views: 463
Posted By ownedandout
Thanks for the reply guys, sorry for not getting...

Thanks for the reply guys, sorry for not getting this.

I understand how MMIO works, my point is that the graphics card has no dedicated memory and is using shared video memory, which means it's...
Forum: Hardware & Devices 17 Mar 2014
Replies: 10
Views: 463
Posted By ownedandout
bump.

bump.
Forum: Hardware & Devices 09 Mar 2014
Replies: 10
Views: 463
Posted By ownedandout
Thanks again, My fault using the word BIOS,...

Thanks again,

My fault using the word BIOS, like you say it hard-wired into the chipset where to send each memory address. The initial confusion came because I know 0xA000 to 0xBFFFF is in system...
Forum: Hardware & Devices 09 Mar 2014
Replies: 10
Views: 463
Posted By ownedandout
Thanks Mellon Head, So Windows just sees it...

Thanks Mellon Head,

So Windows just sees it as a normal graphics card on the PCI bus, it's the BIOS that configures the Chipset to read/write to that address in system memory.

Is that correct?
Forum: Hardware & Devices 09 Mar 2014
Replies: 10
Views: 463
Posted By ownedandout
Thanks for the reply. That address range is...

Thanks for the reply.

That address range is for VGA which would be in system memory, so I'm not too sure why it is going onto the PCI bus?
Forum: Hardware & Devices 06 Mar 2014
Replies: 10
Views: 463
Posted By ownedandout
Why is this memory range on the PCI bus?

Why is the following memory address range on the PCI bus?

309303

The image is from Device Manager on Netbook that uses shared video memory with no dedicated video memory so I am unsure as to...
Forum: Graphic Cards 30 Dec 2013
Replies: 6
Views: 637
Posted By ownedandout
Thanks for the help everyone. I pretty much...

Thanks for the help everyone. I pretty much narrowed it down to the motherboard. Since then I have bought a new MB and CPU and everything is working fine.

Needed an upgrade anyway so can't...
Forum: Graphic Cards 20 Dec 2013
Replies: 6
Views: 637
Posted By ownedandout
Thanks matts6887, So I decided to format the...

Thanks matts6887,

So I decided to format the drive and re-install Windows, the problem is that as soon as it gets to the 'Expanding Windows Files' the same thing happens. I then put another hard...
Forum: Graphic Cards 18 Dec 2013
Replies: 6
Views: 637
Posted By ownedandout
Thanks for the reply archer. I have done...

Thanks for the reply archer.

I have done what you suggested and still no luck, updated from 13.9 to 13.12 and still cutting out. I have timed it and it happens after around 1 minute 20 seconds...
Forum: Graphic Cards 17 Dec 2013
Replies: 6
Views: 637
Posted By ownedandout
No display after a minute, works in safe mode.

Hello,

Earlier today I set a some videos to convert and I when I returned the computer was off and the front LED's were flashing. I restarted the computer and there was a loud whirring noise from...
Forum: Chillout Room 23 Aug 2013
Replies: 1
Views: 419
Posted By ownedandout
Fixed it. I hadn't added the <!DOCTYPE HTML> at...

Fixed it. I hadn't added the <!DOCTYPE HTML> at the start of the HTML section.

Thank you for taking a look anyway :)
Forum: Chillout Room 23 Aug 2013
Replies: 1
Views: 419
Posted By ownedandout
Anyone know anything about HTML and CSS.

Hey everyone,
I'm having a bit of trouble with a webpage that I'm working on. When viewed in either Chrome or Firefox it loads correctly but when viewed in IE it adds a thin white line at the bottom...
Forum: Customization 11 Aug 2013
Replies: 2,000
Views: 131,631
Posted By ownedandout
Thats nice :)[/QUOTE] Thanks :)

Thats nice :)[/QUOTE]

Thanks :)
Forum: Customization 11 Aug 2013
Replies: 2,000
Views: 131,631
Posted By ownedandout
Thought it looked alright....

Thought it looked alright....
Showing results 1 to 25 of 90

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33