Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Plopmaster
Forum: Drivers 07 Nov 2009
Replies: 11
Views: 3,470
Posted By Plopmaster
I've got no smart doctor, my cpu and ram are not...

I've got no smart doctor, my cpu and ram are not overclocked, and that fine gentlemen on the asus boards would happen to be myself. I was using vista at one point, but I thought upgrading to 7 might...
Forum: Drivers 05 Nov 2009
Replies: 11
Views: 3,470
Posted By Plopmaster
I have already tried the asus boards (I'm not...

I have already tried the asus boards (I'm not getting any response there). I have also updated my BIOS, which did not help. the Sata is set to IDE by the way whest. I can't use the default windows...
Forum: Drivers 04 Nov 2009
Replies: 11
Views: 3,470
Posted By Plopmaster
Yes, I do have the original motherboard disc...

Yes, I do have the original motherboard disc (drivers on that give me a problem), and yes, I have downloaded the most recent chipset and soundmax drivers (which also gives me a problem). In terms of...
Forum: Sound & Audio 02 Nov 2009
Replies: 0
Views: 1,324
Posted By Plopmaster
Soundmax installer --> blue screen

I recently was running Vista 64, and decided to reinstall my OS. After doing so I attempted to install my soundMAX drivers again (I use the onboard sound from my P6T Deluxe V2). During installation...
Forum: Drivers 02 Nov 2009
Replies: 11
Views: 3,470
Posted By Plopmaster
SoundMAX crashes computer during install

I recently was running Vista 64, and decided to reinstall my OS. After doing so I attempted to install my soundMAX drivers again (I use the onboard sound from my P6T Deluxe V2). During installation...
Forum: Installation & Setup 02 Nov 2009
Replies: 6
Views: 4,764
Posted By Plopmaster
I finally got it to reinstall. the problem was...

I finally got it to reinstall. the problem was just impatience I suppose. It took about an hour before the installer finally popped up. Thank you all for advice.
Forum: Installation & Setup 02 Nov 2009
Replies: 6
Views: 4,764
Posted By Plopmaster
Windows 7 Installer not loading

I now am trying to wipe my partition reformat and install windows 7 again. However, I accidently reset my BIOS to their default settings. Now when I boot from the Windows 7 install disk the disk...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:00 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33