Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: EagleMan76
Forum: Installation & Setup 12 Dec 2010
Replies: 1
Views: 3,565
Posted By EagleMan76
BIOS not ACPI compatible BSOD on clean install of Windows 7?

I'm trying to install Windows 7 on a Compaq Presario 2100 laptop with 1GB of RAM and known good HDD. I ran memtest 86 for 12 hours with no errors. The BIOS sucks and has no options for ACPI, power...
Forum: Backup and Restore 04 Feb 2010
Replies: 1
Views: 2,135
Posted By EagleMan76
Ok, it won't even run in Safe Mode due to the...

Ok, it won't even run in Safe Mode due to the service not loading, I have using msconfig to load only Microsoft services and not autostart any programs. Still freezes at the same place.
Forum: Backup and Restore 29 Jan 2010
Replies: 1
Views: 2,135
Posted By EagleMan76
Windows 7 locks up during Backup & Restore

Hi, I am having the issue where Windows 7 will completely lock up while doing a full image backup to another disk. This always happens ~75%-80%. This is a very recent installation of Win7.
Here is...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:50 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33