Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: h2ofun
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jan 2011
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
What I do is connect my Sony HD to my computer...

What I do is connect my Sony HD to my computer fire wire. I then use hdvsplit (free program), to bring them in as M2t files. (Could also be called mpeg, mpg all the same stuff) I then edit native...
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jan 2011
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
Yep, turns out Nero mediahub messed up stuff in...

Yep, turns out Nero mediahub messed up stuff in the registry for the file view. So, by exporting registry settings from a working computer to the non working, it is back up again. Wow, this is a...
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jan 2011
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
It is related to nero media hub changing the...

It is related to nero media hub changing the registry file. If I change the extension to m2ts, it works. If I put back to m2t, it does not. But on another computer with nero, it does work. So,...
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jan 2011
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
Been too long to go back, plus I always turn off

Been too long to go back, plus I always turn off
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jan 2011
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
More data. If I network to these files from...

More data. If I network to these files from another W7 computer, the thumbnails work great. This implies a setting or something was changed from a piece of sw loaded on the computer that no longer...
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jan 2011
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
I have already tried those changes, no luck.

I have already tried those changes, no luck.
Forum: Music, Pictures & Video 30 Dec 2010
Replies: 10
Views: 2,482
Posted By h2ofun
thumbnail previews for m2t videos missing

These used to work just fine. I would view as various icon sizes and I would see the first frame of the video stream. Now, I see no first frame, just an icon. I have searched the web for a few days...
Forum: Microsoft Office 14 Jul 2010
Replies: 3
Views: 1,874
Posted By h2ofun
office 2010 excel training

Any links to training material for excel 2010?

Thanks
Forum: Backup and Restore 29 Apr 2010
Replies: 7
Views: 20,579
Posted By h2ofun
Yep, got the latest, which is real old. From...

Yep, got the latest, which is real old. From your link. I am running office 10 x64 bit
Forum: Backup and Restore 29 Apr 2010
Replies: 7
Views: 20,579
Posted By h2ofun
How did you get it to load with office 10? I run...

How did you get it to load with office 10? I run and it says error, office 2003 not loaded
Forum: Software 27 Apr 2010
Replies: 5
Views: 1,878
Posted By h2ofun
Did not see anything in my connect account. Oh...

Did not see anything in my connect account. Oh well.
Forum: Software 27 Apr 2010
Replies: 5
Views: 1,878
Posted By h2ofun
Yes, I went there and that is version 3.3...

Yes, I went there and that is version 3.3 released last year. Looking for this 3.4 beta
Forum: Software 27 Apr 2010
Replies: 5
Views: 1,878
Posted By h2ofun
I sure cannot find the link to this for download.

I sure cannot find the link to this for download.
Forum: General Discussion 11 Nov 2009
Replies: 1
Views: 1,045
Posted By h2ofun
Win7 with BR burning/encoding issue

I am having issues with Premiere and BR encoding. I got this note.
There is a Microsoft problem in Win7 with BR burning/encoding. MS is aware of it and working on it,

Anyone know about this?
...
Forum: General Discussion 24 Oct 2009
Replies: 1
Views: 2,258
Posted By h2ofun
How to remove win32/bagle.gen!A virus?

MS Essentials calls it win32/bagle.gen!A,
Norton AV calls it Trojan.mitglieder.

I have run every tool I can think of but NAV keeps getting hit.

Thanks


Dave
Forum: General Discussion 27 Sep 2009
Replies: 7
Views: 914
Posted By h2ofun
Well, booted the new system this morning, and it...

Well, booted the new system this morning, and it had done the same thing. I went into safe mode and everything was fine. Was wondering if the user account had gotten messed up. So, I enabled the...
Forum: General Discussion 26 Sep 2009
Replies: 11
Views: 23,197
Posted By h2ofun
Yep, I had the same type of thing happen to me. ...

Yep, I had the same type of thing happen to me. Was working fine, and shut down.
Restarted 2 hours later, and it was messed up. Not as bad as yours, but still, enough
was missing that I had to...
Forum: General Discussion 23 Sep 2009
Replies: 3
Views: 3,208
Posted By h2ofun
I see you have to do each log. Cannot do at the...

I see you have to do each log. Cannot do at the Admin event view level.

Thanks

Dave
Forum: General Discussion 23 Sep 2009
Replies: 3
Views: 3,208
Posted By h2ofun
How to clear events in viewer?

How, in W7, does one clear the events? In vista, I went to actions and clear events. On W7, I do not see a clear events.

Thanks

Dave
Forum: General Discussion 22 Sep 2009
Replies: 7
Views: 914
Posted By h2ofun
This is the W7 X64 enterprise I got from MSDN. ...

This is the W7 X64 enterprise I got from MSDN.
Dual Intel Xeon x5460 3.16 GHz. 4 gig of ram.

Strangest thing I have ever seen. Going to take the disc and do a full format on it.

Gadgets...
Forum: General Discussion 22 Sep 2009
Replies: 7
Views: 914
Posted By h2ofun
My W7 install glitched

Turned on my computer after it was shut off a few hours, and it was all messed up. Lots of things were missing. Nothing I tried seemed to fix it, so I was stuck going back to an earlier build and...
Forum: General Discussion 10 Aug 2009
Replies: 13
Views: 7,770
Posted By h2ofun
Thanks, but decided to give up. I restarted from...

Thanks, but decided to give up. I restarted from scratch, and the pagefile
is there. Will see if I get the error as I reload. Oh well.

Dave
Forum: General Discussion 10 Aug 2009
Replies: 13
Views: 7,770
Posted By h2ofun
I tried a repair with the upgrade reinstall,...

I tried a repair with the upgrade reinstall, still fails.

Dave
Forum: General Discussion 10 Aug 2009
Replies: 2
Views: 1,124
Posted By h2ofun
Looked into all that. MS just load a std driver....

Looked into all that. MS just load a std driver.

As I said, loading the RC's had no issues.

And, the RTM builds starts, but then gives the error cant find a driver.
So, something is different...
Forum: General Discussion 09 Aug 2009
Replies: 2
Views: 1,124
Posted By h2ofun
Will not see dvd disc in dvd device

No issues with earlier builds, but on one portable and one server I am now getting issues with the RTM bits where the dvd disc stops being read by the dvd drive.

What is weird, is I start the load...
Showing results 1 to 25 of 29

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:38 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App