Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tbergeron
Forum: Performance & Maintenance 10 Apr 2010
Replies: 5
Views: 6,642
Posted By tbergeron
Thanks all!!! =D Damn, weird now my explorer...

Thanks all!!! =D

Damn, weird now my explorer works but I still don't have any desktop/taskbar... Any ideas? Thanks
Forum: Performance & Maintenance 10 Apr 2010
Replies: 5
Views: 6,642
Posted By tbergeron
Need Windows 7 64bit explorer.exe

Hi!

For some reasons that would be too long to explain, my explorer.exe is missing. And no it's not due to some viruses or anything else, it's just a stupid LiteStep error.

Everything is...
Forum: Performance & Maintenance 09 Apr 2010
Replies: 2
Views: 15,013
Posted By tbergeron
I think my restores are disabled, but I never...

I think my restores are disabled, but I never thought about a repair install tho... good idea! thx

wow, good guide on the subject:
http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html =D...
Forum: Performance & Maintenance 09 Apr 2010
Replies: 2
Views: 15,013
Posted By tbergeron
Reinstalling explorer.exe

Hi!

I was playing with Litestep the other day and for some weird reason, it has deleted my explorer.exe in the Windows folder... I don't know why lol but I found some other file with the same size...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33