Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kinnyfaifai
Forum: Installation & Setup 02 Nov 2009
Replies: 24
Views: 24,186
Posted By kinnyfaifai
What I found worked for me is get to the point...

What I found worked for me is get to the point where the screen boots up to a black screen.

Then disconnect the cable from the existing DVI output and change it over to the other one while the...
Forum: Installation & Setup 31 Jul 2009
Replies: 24
Views: 24,186
Posted By kinnyfaifai
I've got the same problem trying to get my 9600...

I've got the same problem trying to get my 9600 GT to work on Win 7 RTM. Trying to install drivers in safe mode, but none of the drivers work. I've tried version 190, 186 and 185. After install, it...
Forum: Installation & Setup 31 Jul 2009
Replies: 24
Views: 24,186
Posted By kinnyfaifai
Hi Spider Expert. Did you get it working on...

Hi Spider Expert.

Did you get it working on Win 7? I've installed Win 7 RTM and had the same problem, however, I've tried driver 190, 186 and 185 for my 9600 GT, but none has worked.

Anything...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:09 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33