Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: KevG
Forum: Network & Sharing 15 Dec 2010
Replies: 7
Views: 13,404
Posted By KevG
Hi folks, thanks for your suggestions. Pleased...

Hi folks, thanks for your suggestions. Pleased to say my new card (Edimax PCI E) arrived yesterday, and seems to have resolved the issue, connected straight away every time so far :-)
Forum: Network & Sharing 10 Dec 2010
Replies: 7
Views: 13,404
Posted By KevG
Looked at Windows restore last night - don't seem...

Looked at Windows restore last night - don't seem to be any restore points going back more than a day or two. Would you expect there to be?

I tried a free trial of Windows Tune Up, which fixed...
Forum: Network & Sharing 08 Dec 2010
Replies: 7
Views: 13,404
Posted By KevG
Thanks for the idea, I'll look at that. I'm not...

Thanks for the idea, I'll look at that. I'm not sure how far back Restore points are kept for? This has been happening for a couple of weeks now.

Seems to be getting worse the last couple of...
Forum: Network & Sharing 06 Dec 2010
Replies: 7
Views: 13,404
Posted By KevG
Network Adapter not detected

Hi, I've been running Seven on my Acer Aspire for 6 months or so, without problem. Then, a couple of weeks ago (after some MS updates?) Windows stopped detecting my Network Adapter (Marvell Yukon...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33