Windows 7 Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: FalikAlfonse
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 11 May 2013
Replies: 1,880
Views: 57,679
Posted By FalikAlfonse
That's a beast... I like how you got 4 SSDs ...

That's a beast... I like how you got 4 SSDs ...
Forum: BSOD Help and Support 03 May 2013
Replies: 81
Views: 4,347
Posted By FalikAlfonse
Update your chip set driver and video card...

Update your chip set driver and video card driver. Run the test again to see if that fixes the issue.
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 02 May 2013
Replies: 1,880
Views: 57,679
Posted By FalikAlfonse
I just want to let you guys know that this whole...

I just want to let you guys know that this whole post is really inspiring... I am actually thinking about creating my custom Rig..

Thanks for the inspiration everybody..
Forum: BSOD Help and Support 01 May 2013
Replies: 81
Views: 4,347
Posted By FalikAlfonse
http://www.dell.com/support/Diagnostics/us/en/19/...

http://www.dell.com/support/Diagnostics/us/en/19/

I would highly recommend running this full dell diagnostics. This will tell is any of your hardware is not performing how it suppose to be. Plus...
Forum: BSOD Help and Support 30 Apr 2013
Replies: 81
Views: 4,347
Posted By FalikAlfonse
I HIGHLY RECOMMEND using equal/even number of ram...

I HIGHLY RECOMMEND using equal/even number of ram throughout the system.. I.E. if you running 3x 2g which is equal to 6g of ram I would highly recommend using 4x 2g of ram which will take all the...
Forum: Network & Sharing 30 Apr 2013
Replies: 45
Views: 2,273
Posted By FalikAlfonse
nice... glad to hear you got it working. ...

nice... glad to hear you got it working.

And usermaneIssues... no offense taken at all, I am over here helping other ppl which will also help me gain more knowledge. Thanks for sharing.
Forum: Network & Sharing 29 Apr 2013
Replies: 45
Views: 2,273
Posted By FalikAlfonse
I did read the last post and that's why im...

I did read the last post and that's why im suggesting to take another pic of the device manger since the PCI Modem is mostly likely for the wireless card so that's why I want to double check but you...
Forum: Network & Sharing 29 Apr 2013
Replies: 45
Views: 2,273
Posted By FalikAlfonse
Sorry for the delay response my friend, I been...

Sorry for the delay response my friend, I been really busy over the weekend. So since all of your computers are connected to the internet except for this one, than most likely you'll have to...
Forum: Network & Sharing 29 Apr 2013
Replies: 3
Views: 1,731
Posted By FalikAlfonse
Solved it by running cleanwipe to remove Symantec...

Solved it by running cleanwipe to remove Symantec and than removing teefer3 junk from registry. Also had to reinstalled nic drivers. And I was connected. Seemed like the "teefer3" stuff in the...
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2013
Replies: 3
Views: 1,731
Posted By FalikAlfonse
lol I wouldn't have this issue if he configured...

lol I wouldn't have this issue if he configured the upgrade properly since couple other machines had the similar issue. But running CleanWipe to remove Symantec and re-installing drivers fixed the...
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2013
Replies: 45
Views: 2,273
Posted By FalikAlfonse
You can always right click "My Computer" click on...

You can always right click "My Computer" click on "Manage", on the right panel you'll see "Device Manager" once clicked on it you can see all the hardware that's installed on your computer. Do you...
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2013
Replies: 45
Views: 2,273
Posted By FalikAlfonse
Try right click "Disable" wait couple seconds and...

Try right click "Disable" wait couple seconds and right click "Enable". It will disable and enable the adaptor.

If that doesn't help, try right click properties and click on "Repair".
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2013
Replies: 3
Views: 1,731
Posted By FalikAlfonse
Wifi Adaptor is installed/enabled but Windows can't detect networks

I got a Dell E6220 with Windows 7 32bits. Our System Admin pushed the new A/V upgrade from Symantec 11 to Symantec 12 and that broke all the network connectivities including Ethernet and Wifi.

I...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:54 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33