Windows 7 Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Synica
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jun 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
Uninstall AVG and replace with Windows Essentials...

Uninstall AVG and replace with Windows Essentials huh? Well, I'll give it a try.

And I got the system builder version of Windows Ultimate. Comes at a discounted price if you purchase several bits...
Forum: Music, Pictures & Video 01 Jun 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
Any more suggestions? Or would you say I'm just...

Any more suggestions? Or would you say I'm just going to have to deal with this one?
Forum: Music, Pictures & Video 28 May 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
Unfortunately, I had this problem on my old PC as...

Unfortunately, I had this problem on my old PC as well where I didn't have iTunes installed, so I'm getting the impression it's something in WMP as opposed to an outside program affecting it.

I've...
Forum: Music, Pictures & Video 27 May 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
I've never heard of WMPSideShowGadget.exe before,...

I've never heard of WMPSideShowGadget.exe before, haven't seen it in Task Master either, so it's not that.

I also wanted to ask... What do you mean by 'CP' sorry?
Forum: Music, Pictures & Video 27 May 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
Alright, thanks anyway.

Alright, thanks anyway.
Forum: Music, Pictures & Video 27 May 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
No I don't in both cases, sorry.

No I don't in both cases, sorry.
Forum: Music, Pictures & Video 26 May 2013
Replies: 12
Views: 2,484
Posted By Synica
Windows Media Player Process does not end after closing WMP.

Hey forums! I've got a small problem that irritates me in a small way on a daily basis. The Windows Media Player process does not end when I close Windows Media Player. As such it creates problems...
Forum: Hardware & Devices 25 Apr 2013
Replies: 3
Views: 921
Posted By Synica
Addendum: Never mind folks. Sorry, it seems that...

Addendum: Never mind folks. Sorry, it seems that my motherboard actually has two sets of USB drivers and I didn't see or install the second. It's working now. Thanks for the clue Kari. :3
Forum: Hardware & Devices 25 Apr 2013
Replies: 3
Views: 921
Posted By Synica
New Windows 7 Home x64 install not detecting External Drive.

So after my prehistoric motherboard finally died, I bit the bullet and did a complete system overhaul, upgrading to my current listed specs in my profile along with a new Windows 7 Home Ultimate x64...
Forum: Graphic Cards 03 Sep 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
Well jsrattey, I tried talking to Gigabyte and...

Well jsrattey, I tried talking to Gigabyte and they weren't any help. I ended up having to bite the bullet and get a temporary measure to fix the problem. I bought a cheap $25 sound card as a work...
Forum: Sound & Audio 02 Apr 2011
Replies: 7
Views: 4,711
Posted By Synica
Hmmmm, no one? nothing? I'll have to find some...

Hmmmm, no one? nothing? I'll have to find some way to sort this out myself I suppose...
Forum: Sound & Audio 31 Mar 2011
Replies: 7
Views: 4,711
Posted By Synica
Okay, so $25 for a soundcard isn't much then?...

Okay, so $25 for a soundcard isn't much then? Anyway, I don't have any form of wireless capabilities or devices in use or idly sitting around either...
Forum: Sound & Audio 31 Mar 2011
Replies: 7
Views: 4,711
Posted By Synica
Yes, I also disabled my onboard audio chip, both...

Yes, I also disabled my onboard audio chip, both at the BIOS level and also uninstalled any unrelated audio drivers. I've done all the basic things like that, but still no fix in sight.
Forum: Sound & Audio 31 Mar 2011
Replies: 7
Views: 4,711
Posted By Synica
My version of Windows is linked in my system...

My version of Windows is linked in my system specs and under my name.

I updated my drivers first. The ones on the site are apparently of an older version than the ones on the CD that came with the...
Forum: Sound & Audio 30 Mar 2011
Replies: 7
Views: 4,711
Posted By Synica
New Sound Blaster 5.1 VX card crackling and low volume...

I've had my new sound card for over a week now, and I've had constant problems with the sound since then. It's better than the complete lack of sound I had before, but now it's starting to get on my...
Forum: Sound & Audio 25 Mar 2011
Replies: 7
Views: 1,529
Posted By Synica
Never mind ladies and gents, I've sorted it out....

Never mind ladies and gents, I've sorted it out. WEWT!!!!
Forum: Sound & Audio 25 Mar 2011
Replies: 7
Views: 1,529
Posted By Synica
Just bought a new soundblaster 5.1 VX but no sound...

I recently upgraded my old video card to a new HDMI capable video card, however this overrode my old onboard audiochip and there was nothing that could be done to fix it. So I caved in and went out...
Forum: Graphic Cards 24 Mar 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
Oh dear... That's a task suitable for Ben Hurr......

Oh dear... That's a task suitable for Ben Hurr... Alright, thanks TVeblen I'll see what I can do with that.
Forum: Graphic Cards 24 Mar 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
I've tried all that already, p5bdkw. Something (I...

I've tried all that already, p5bdkw. Something (I assume something to do with this ass of a video card) is disabling the activation of the Realtek audio manager which has been properly installed,...
Forum: Graphic Cards 24 Mar 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
That doesn't work. For whatever reason, the video...

That doesn't work. For whatever reason, the video card is deleting and disabling the Realtek audio manager between when I install it and it prompts me for a reboot and when I startup again.
Forum: Graphic Cards 24 Mar 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
I've taken a look several times before and it...

I've taken a look several times before and it looks like Gigabyte has never specifically updated the I/O system for my particular model of motherboard so flashing it is unfortunately not really...
Forum: Graphic Cards 24 Mar 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
Okay, well the first thing I tried was simply...

Okay, well the first thing I tried was simply installing the latest drivers of my soundcard from my motherboard's driver website, that hasn't worked. The next thing I tried doing was uninstalling the...
Forum: Graphic Cards 24 Mar 2011
Replies: 18
Views: 18,153
Posted By Synica
New Graphics Card Nvidia Geforce GTX 460 has disabled my sound.

I recently reinstalled windows and replaced my old NVIDEA Geforce 9600GT which finally died with a new Geforce GTX 460. However, when I installed the drivers, it completely disabled my motherboard's...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:15 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33