Windows 7 Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: darkmac
Forum: Performance & Maintenance 08 May 2013
Replies: 2
Views: 2,070
Posted By darkmac
Desktop Icons Loads slow on startup.

After every reboot my desktop icons loads a little bit slow. (6 shortcut icons)
I have already disabled all startup program and almost all services except Microsoft ones offcourse, but the icons...
Forum: Performance & Maintenance 10 Jan 2013
Replies: 7
Views: 1,451
Posted By darkmac
@whs: I have several computers with different...

@whs: I have several computers with different architectures. From i3 to i7. All of them seems to slow down especially in internet explorer. Event 100 is present in my logs :

Error 1/10/2013...
Forum: Performance & Maintenance 10 Jan 2013
Replies: 7
Views: 1,451
Posted By darkmac
Slow bootup, slow performance

I have a Dell Latitude E6520 i5-2520 (2.5GHz), 8GB RAM, 7200RPM HDD, Windows 7 Pro x64.
After installation everything seems super ok . Bootup time, working in windows, etc.
Then i decided to start...
Forum: Hardware & Devices 13 Jun 2011
Replies: 5
Views: 1,059
Posted By darkmac
I have removed all my drives, i`ve reinstalled...

I have removed all my drives, i`ve reinstalled Windows, i`ve reinserted all my drives and Windows see the order wrong again. (i`m talking about Disk Management console).

Freaky...
BIOS order...
Forum: Hardware & Devices 13 Jun 2011
Replies: 5
Views: 1,059
Posted By darkmac
I know that and i have my desired order in...

I know that and i have my desired order in BIOS... that why i asked... because everything is corect in BIOS but not in Windows.
Forum: Hardware & Devices 13 Jun 2011
Replies: 5
Views: 1,059
Posted By darkmac
Windows does not see correct hdd order.

I have 3 hdd. All of them are sata and i can see the corect order showed in BIOS:
Disk 0 - WD 500GB
Disk 1 - WD 1TB
Disk 2 - Samsung 1TB

Right from the instalation part windows does not see the...
Forum: Gaming 10 Jan 2011
Replies: 91
Views: 312,938
Posted By darkmac
Have you tried different resolution? Check what...

Have you tried different resolution? Check what resolutions your display supports and try replacing it in options.ini
Forum: Hardware & Devices 30 Jun 2010
Replies: 4
Views: 2,842
Posted By darkmac
there is no Q in diskmanagement... But i`ve...

there is no Q in diskmanagement...
But i`ve found that office 2010 installed that for virtualisation of files
Can be hidden through regedit
Forum: Hardware & Devices 30 Jun 2010
Replies: 4
Views: 2,842
Posted By darkmac
Misterious drive letter Q

I have 2 hardrives.
First WD 500GB
Second SAMSUNG 1TB

On the first hdd i have 6 partitions:
1-System Reserved (made by Windows 7)
2-Windows 7 (letter C)
3-Temp (letter D)
4-SWAP (Suse...
Forum: General Discussion 24 Feb 2010
Replies: 2
Views: 988
Posted By darkmac
Windows On Top

Is there a way to keep a window on top of others ???
I want my skype video chat windows to be on top...
Forum: Hardware & Devices 11 Jan 2010
Replies: 1
Views: 3,358
Posted By darkmac
same here... stuck at validating device

same here... stuck at validating device
Forum: Gaming 23 Nov 2009
Replies: 91
Views: 312,938
Posted By darkmac
The file options.ini DOES NOT exist. Create it...

The file options.ini DOES NOT exist. Create it yourself.
Forum: Browsers & Mail 13 Nov 2009
Replies: 8
Views: 1,302
Posted By darkmac
Maybe you have installed the firewall provided by...

Maybe you have installed the firewall provided by your network driver disk. Next time install only the driver itself, no other software that came with the driver. Also you may check your antivirus,...
Forum: Gaming 13 Nov 2009
Replies: 91
Views: 312,938
Posted By darkmac
Test it and it works. 100%

Test it and it works. 100%
Forum: Gaming 12 Nov 2009
Replies: 91
Views: 312,938
Posted By darkmac
Found the solution... I bet you have a big...

Found the solution... I bet you have a big monitor, as i do. It seems EA doesnt like big monitors. So the solution is to add an Options.ini in the C:\Users\[your login name]\AppData\Roaming\My Battle...
Forum: Gaming 12 Nov 2009
Replies: 91
Views: 312,938
Posted By darkmac
I`ve got the same problem here. I have 2 pc. One...

I`ve got the same problem here. I have 2 pc. One is a Dell Vostro 430 and LOTR BFME 2 doenst work.
On the other pc it work great. The other pc has 2 gb ram , intel E8400 and nvidia gf-250.
Both...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33