Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: flumch
Forum: Network & Sharing 10 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
Just an update. I re-installed windows again and...

Just an update. I re-installed windows again and now it works. I have no idea what the problem was and why i got it but now it works fine. Thanks for the help anyway guys.
Forum: Network & Sharing 09 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
Did that just now, thanks for the help. If...

Did that just now, thanks for the help.

If anyone else got something, anything really, please write.
Forum: Network & Sharing 06 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
I have revision 1.1 and running F10 bios. Flashed...

I have revision 1.1 and running F10 bios. Flashed it recently.
Forum: Network & Sharing 06 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
The speed is on auto and ive rebooted several...

The speed is on auto and ive rebooted several times without any luck. No, im running a Core i5 at stock speed.
Forum: Network & Sharing 06 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
What do you mean by auto config? the speed?...

What do you mean by auto config? the speed? Windows Update can't find any drivers for it.
Forum: Network & Sharing 06 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
Yes, first thing i did after the installation was...

Yes, first thing i did after the installation was to install all the drivers from gigabyte.
Forum: Network & Sharing 06 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
No, im not using a homegroup. I even disabled...

No, im not using a homegroup. I even disabled homegroup listening and homegroup provider in services.msc. I tried to set up a new network but with the same result as before, 10 mbit =(



My...
Forum: Network & Sharing 06 Jun 2010
Replies: 14
Views: 3,821
Posted By flumch
Windows 7 just installed, only get 10 mbit/s!

Hi!

Ive just re-installed Windows 7 Ultimate x64 and after the install, my network-card is limited to 10 mbit/s. Before i re-installed i got 1 Gbit/s and other computers on the network have 1...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:44 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33