Windows 7 Forums


Showing results 1 to 25 of 350
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: trinaz
Forum: Installation & Setup 24 Jan 2016
Replies: 2
Views: 348
Posted By trinaz
What are the problems in restoring and image to a new hdd and/or ssd

I have multiple tib images of my Win 7 Pro 64 bit system. If I add a new hdd/sdd can I simply restore the tib image to the new drive using Acronis' 'system recovery' DVD

Would there be additional...
Forum: Backup and Restore 15 Jan 2016
Replies: 2
Views: 424
Posted By trinaz
Any users of EaseUS Pro 10 out there for comment ?

Thinking of buying EaseUS Partition Master Professional 10.8 on special now. Anyone have recent experience with EaseUS Partition features, SSD migration features, and the Toto Backup software that...
Forum: Installation & Setup 12 Jan 2016
Replies: 1
Views: 425
Posted By trinaz
Clean install of & pro after upgrade to Win 10

At present I have a clean install of Win 10 Pro 64 bit on a new SSD. I also have my original Win 7 Pro 64 bit on a second HDD. I have all my docs/pics/excel etc. files and documents on a third HDD...
Forum: Installation & Setup 09 Jan 2016
Replies: 4
Views: 330
Posted By trinaz
I would really appreciate some claification...

I would really appreciate some claification here....are there tutorials on Logical and Primary, GPT etc ?
Why in the UEFI are there P1 (& 2 or 3) entries and UEFI entries for the same drive(s) ?
...
Forum: Installation & Setup 09 Jan 2016
Replies: 2
Views: 363
Posted By trinaz
Need help with dual boot issues please...

Did a clean install of Win 10 Pro recently...everything running good...but tried to setup dual boot with my trusty Win 7 Pro and am having definite performance issues when booting to 7.

I think...
Forum: Browsers & Mail 05 Jan 2016
Replies: 1
Views: 492
Posted By trinaz
Firefox reports my Yahoo Mail is an untrusted site ?

I get the attached popup from Firefox now when I open Firefox to the default my yahoo mail ? What's with this and how can I correct this so Yahoo Mail opens as always in the past...without the...
Forum: Hardware & Devices 18 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Yes...that's what I'm thought/thinking...but I...

Yes...that's what I'm thought/thinking...but I replaced my old MB in case #1 and everything started 1st time and smoothly prior to upgrade to 10 with no need for fresh copy or anything else...just...
Forum: Hardware & Devices 18 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
OK...decided enough time on this.... special...

OK...decided enough time on this.... special thanks to all that sincerely helped out...

Bought a new compatable system board at Fry's....and voila system with one beep starts properly....with same...
Forum: Hardware & Devices 17 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
OK...some progress...I got rid of the 1long -...

OK...some progress...I got rid of the 1long - 2short beeps...however...now at power on I get no beep at all...speaker disconnected
Both memory sticks are good...will try and disconnect any and all...
Forum: Hardware & Devices 16 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Well as I said in a previous post the board was...

Well as I said in a previous post the board was removed from box 1....memory & all else intact...and monted in case #2...not sure why there's a memory issue when it worked in the morning...was moved...
Forum: Hardware & Devices 16 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Update...tried different (original) case for this...

Update...tried different (original) case for this board...same issue...everything disconnected but power switch & speaker...still get the 1 long - 2 short beeps at startup....
Forum: Hardware & Devices 16 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Well too optimistic too soon...the board didn't...

Well too optimistic too soon...the board didn't beep (1long - 2 shorts) with everything disconnected because....dah...I had also pulled the speaker lead from the pin power bar.

Speaker pins back...
Forum: Hardware & Devices 15 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Thanks LB....the old board in this box did boot...

Thanks LB....the old board in this box did boot ok after a number of tries previously....so the power cable seems to be ok....I think there is/are 2 4 pin cables for the jack you indicated so I'll...
Forum: Hardware & Devices 15 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
OK...not much else happened with all case wires...

OK...not much else happened with all case wires removed but system did not beep at all at power on...unfortunately it's off to work now but will continue tomorrow and add one power lead at a time and...
Forum: Hardware & Devices 15 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Yes....only six pins on case - six pin holes on...

Yes....only six pins on case - six pin holes on board. yes...only cpu and 1 stick of ram installed

Attached is potential issue...are/could these two case pin connections be switched...do I have...
Forum: Hardware & Devices 15 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
No...moved board in tact to new case....per...

No...moved board in tact to new case....per above...one stick etc...same post error 1 long-2 short - ATX 12V EPS connected securely

Power leads appear to be correct but since I don't have the...
Forum: Hardware & Devices 15 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Ok...here's the photo and info....also the board...

Ok...here's the photo and info....also the board is KCC-REM-MSQ-M5878L-MLXPLUS....

I think I tried the bare bones bios post but will try again now per above suggestion...
Forum: Hardware & Devices 15 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
Thanks guys....should have mentioned this in...

Thanks guys....should have mentioned this in original post...this same board ...no changes on anything...worked flawlessly in my old Win 7 Pro box (#1) prior to Win 10 clean install last week in...
Forum: Hardware & Devices 14 Dec 2015
Replies: 31
Views: 1,466
Posted By trinaz
embarrassed but need help identifying motherboard

Hi Guys..pretty embarrassed but have an issue I can't solve...moved my motherboard from my old PC (Now clean install of Win 10 64bit thanks to Brink) to another soon to be upgraded to 10 Win 7 Pro...
Forum: Windows Updates & Activation 11 Dec 2015
Replies: 3
Views: 1,717
Posted By trinaz
Thanks LB...left the pc on all night and...

Thanks LB...left the pc on all night and yes...99% did download and install...finished last 2 this morning

Never hit this before tho...including no change in status readouts....guess I've been...
Forum: Windows Updates & Activation 10 Dec 2015
Replies: 3
Views: 1,717
Posted By trinaz
Downloading updates do not download ?

Weird issue with Win 7 updates not downloading...have about 18 updates ready to download...but get the downloading updates window...with the moving bar...but nothing happens per jpg attached.

How...
Forum: Graphic Cards 04 Dec 2015
Replies: 4
Views: 460
Posted By trinaz
Ok...been awhile since I fiddle with the...

Ok...been awhile since I fiddle with the bios...how do you do a "reset"...and how do I check or update the bios to the current bios for the board ?

Thanks....
Forum: Graphic Cards 04 Dec 2015
Replies: 4
Views: 460
Posted By trinaz
New MB - new graphics card won't start at boot time ?

I'm preparing my system for a Win 10 upgrade. Installed a new motherboard-memory-cpu etc
With the new graphics card Geforce GT 740 sc (2 gig) the system initiates...but then nothing

If I remove...
Forum: Hardware & Devices 03 Dec 2015
Replies: 14
Views: 878
Posted By trinaz
Well...took MB's and graphics card out of "A" and...

Well...took MB's and graphics card out of "A" and installed new MB - Memory and case...Win 7 Pro started up without issues...maybe an hour or so into use...I did get a screen popup saying Windows...
Forum: Hardware & Devices 03 Dec 2015
Replies: 5
Views: 659
Posted By trinaz
Your dead on on the 8 pin connector...also did...

Your dead on on the 8 pin connector...also did reset the graphics card in the slot...most likely the 8-pin but maybe the gaphic card slot was contributing...all up and running now...
...
Showing results 1 to 25 of 350

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:18.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App