Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: chrisborah
Forum: Network & Sharing 19 Sep 2009
Replies: 49
Views: 192,024
Posted By chrisborah
I got my CD that came with my motherboard (ASUS...

I got my CD that came with my motherboard (ASUS P5B-MX) and I ran the LAN driver install in compatibility mode with Windows Vista and installed the Vista Attansic LAN controller. Everything seems to...
Forum: Network & Sharing 28 Aug 2009
Replies: 49
Views: 192,024
Posted By chrisborah
Well... that wasn't it. Anyone else?

Well... that wasn't it. Anyone else?
Forum: Network & Sharing 28 Aug 2009
Replies: 49
Views: 192,024
Posted By chrisborah
I think I might've figured out the issue. In the...

I think I might've figured out the issue. In the advanced sharing settings you need to enable media sharing to your LAN (mine wasn't enabled by default). So far so good, I'll let you know if this is...
Forum: Network & Sharing 28 Aug 2009
Replies: 49
Views: 192,024
Posted By chrisborah
I'm having a very similar (if not the same...

I'm having a very similar (if not the same issue). Internet connection works fine normally, but when I connect to my PlayOn media server via the network (both computer and PS3 are wired) my computer...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:10 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33