Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rdimitrit
Forum: Installation & Setup 11 Oct 2012
Replies: 8
Views: 816
Posted By rdimitrit
I solved it by plugging in an old router to the...

I solved it by plugging in an old router to the AT&T uverse modem/router. The old one works fine and there might be more wires, but that's a small price to pay.
Forum: Installation & Setup 11 Oct 2012
Replies: 8
Views: 816
Posted By rdimitrit
They took me through a couple things, but mainly...

They took me through a couple things, but mainly just checking the connections. Everything is connected, it's just death slow. We didn't go through the IP and DNS stuff. I'm going to narrow it down...
Forum: Installation & Setup 11 Oct 2012
Replies: 8
Views: 816
Posted By rdimitrit
I gave them a call and they couldn't help me. I'm...

I gave them a call and they couldn't help me. I'm thinking I need to update the driver but that's just a guess. I still haven't plugged the desktop directly into the modem so ill see what that does....
Forum: Installation & Setup 10 Oct 2012
Replies: 8
Views: 816
Posted By rdimitrit
It's odd though. I first turned it on at my...

It's odd though. I first turned it on at my brothers house and it worked perfect. Zero problems with connecting or speed of any kind. At home, with AT&T uverse it can't seem to do anything but sit at...
Forum: Installation & Setup 10 Oct 2012
Replies: 8
Views: 816
Posted By rdimitrit
Windows 7 factory settings and now 5 know/sec download speed

Hello all,

I went from browsers not working before resetting my 3 day old gateway, to crazy slow browser and download speed. So at least I'm moving up in life! How can I increase my browser speed...
Forum: Network & Sharing 09 Oct 2012
Replies: 3
Views: 2,265
Posted By rdimitrit
235850 I wasn't sure how to post this on...

235850

I wasn't sure how to post this on here since I can't exactly do much on my computer, so I snapped a pic with my phone. I reset the TCP/IP and winsock, but it still isn't working correctly....
Forum: Network & Sharing 09 Oct 2012
Replies: 3
Views: 2,265
Posted By rdimitrit
Thanks chev65! I'll give these a shot tonight...

Thanks chev65! I'll give these a shot tonight when I get home and hopefully have good news.
Forum: Network & Sharing 09 Oct 2012
Replies: 3
Views: 2,265
Posted By rdimitrit
Windows 7 internet connection, but no working browser

Hello All,

I know this is a pretty old problem, but I can't seem to get the below solution to work for me.

1. Click start, type cmd in the Start Search box, right-click cmd.exe, click Run as...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33