Windows 7 Forums


Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: oceanclub
Forum: Sound & Audio 27 Jan 2016
Replies: 1
Views: 595
Posted By oceanclub
Realtek with 4.1 speakers - no subwoofer output

I have a motherboard H61M-DG3/USB3 with inbuilt Realtek (5.1 CH HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec) and am trying to get it to work correctly with my Cambridge SoundWorks FourPointSurround 4.1...
Forum: Performance & Maintenance 18 Mar 2012
Replies: 2
Views: 4,112
Posted By oceanclub
RESOLVED I think I sorted this one out. It...

RESOLVED

I think I sorted this one out. It was either 1 of 2 things:

1. The 60GB SSD was plugged into a SATA 2 port. I plugged it into a SATA 3 one.
2. My CDROM drive was plugged into power...
Forum: Performance & Maintenance 18 Mar 2012
Replies: 2
Views: 4,112
Posted By oceanclub
Memory & System Handle count constantly increasing

Hi all,

I've upgraded my PC and reinstalled the OS; spec shown below. The only difference is that now, my OS is on an SSD drive (OCZ Petrol).

However, I note that my memory usage is constantly...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:39.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App