Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: CalypsoArt
Forum: General Discussion 21 Dec 2011
Replies: 1
Views: 2,702
Posted By CalypsoArt
Security logon after screen saver time out/sleep.

I have a fingerprint readers installed on my desktop machine and my laptop. On my laptop, anytime it goes to sleep after being idle I have to use my fingerprint to wake it. This is not the case with...
Forum: General Discussion 25 Jul 2011
Replies: 3
Views: 700
Posted By CalypsoArt
Duh. Clicked on the Google Sketchup Model (19)...

Duh. Clicked on the Google Sketchup Model (19) and it expanded to show the files. I was unaware the similar files in a folder could be grouped like that.
Forum: General Discussion 25 Jul 2011
Replies: 3
Views: 700
Posted By CalypsoArt
Huh? files invisible--kind of!

I was organizing File folders on my D drive that contain Sketchup Components. I had about 25 .skp files that I needed to sort into folders. I had selected them all and slipped with my mouse and they...
Forum: General Discussion 07 Jul 2011
Replies: 6
Views: 1,591
Posted By CalypsoArt
Would this help?...

Would this help? http://www.sevenforums.com/tutorials/13102-notification-area-icons-reset.html[/QUOTE]

Yep. That got rid of the items I removed. Still Still trying to sort out how to get the...
Forum: General Discussion 07 Jul 2011
Replies: 6
Views: 1,591
Posted By CalypsoArt
A new account is a lot of work! I followed the...

A new account is a lot of work! I followed the instructions but when I started up in the new account all my software preferences are lost. My Autocad took dasy to configure to my liking and in the...
Forum: General Discussion 06 Jul 2011
Replies: 6
Views: 1,591
Posted By CalypsoArt
Jeez! something else. Missing tray apps and UAC

I built this machine and I'm still learning so everyone please bear with me.

Previously, when I booted the Sys tray would show several applications that were loaded. The Asus AI Suite II, a...
Forum: General Discussion 01 Jul 2011
Replies: 3
Views: 829
Posted By CalypsoArt
Thanks for the link. Followed instructions and...

Thanks for the link. Followed instructions and disabling "Windows Event Log" removes the black box. I suspect it is some conflict with my ATI V4800 FirePro driver. I've seen other info on here about...
Forum: General Discussion 01 Jul 2011
Replies: 3
Views: 829
Posted By CalypsoArt
How to find out what this is? Video Problem?

Attached is an image displayed on my monitor. I recently bought a second monitor, and after installing and setting up this appeared on the No.2 (original) monitor. I think it is some sort of control...
Forum: General Discussion 23 Jun 2011
Replies: 2
Views: 1,886
Posted By CalypsoArt
The current user does not have privlidges to open this data file! Huh?

I built this machine a while back and I've had this appear a few times. I am the only one who uses the computer and as far as I know everything is set as administrator. These files were on an...
Forum: Installation & Setup 05 Apr 2011
Replies: 2
Views: 3,876
Posted By CalypsoArt
Thanks for the reply. Tried to follow...

Thanks for the reply. Tried to follow instructions, didn't go as expected but suddenly everything is working right.

I download the Partition Magic minitool was able to mark the D drive inactive....
Forum: Installation & Setup 05 Apr 2011
Replies: 2
Views: 3,876
Posted By CalypsoArt
Boot cannot find OS "no valid partition"

Had the problem before that was solved, but it has suddenly returned. I can't believe it is related, but my wireless keyboard transmitter died. I used an old USB keyboard, and when I started up no OS...
Forum: General Discussion 15 Feb 2011
Replies: 12
Views: 2,667
Posted By CalypsoArt
I agree. Unless you know exactly what...

I agree.

Unless you know exactly what syntax will get you results. The use of wildcards does work. Use one of those third-party tools suggested above[/QUOTE]

But it's not just the use of...
Forum: General Discussion 14 Feb 2011
Replies: 12
Views: 2,667
Posted By CalypsoArt
Am I missing something or is windows 7 search Awfull?

I know I have post this before, but I can't believe that this is truly the windows search. I must be doing something wrong?

This is a daily experience. I am in Windows Explorer, and a search for a...
Forum: Installation & Setup 14 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Thanks all, I've done all the suggestions other...

Thanks all, I've done all the suggestions other than flashing the BIOS and reseting the CMOS. At anyrate, with all drives plugged in it seems to be booting correctly--again. Also,I'm pretty sure I...
Forum: Installation & Setup 12 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Feb 12 2011.

Feb 12 2011.
Forum: Installation & Setup 12 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
I think so. Two minutes ahead of my watch

I think so. Two minutes ahead of my watch
Forum: Installation & Setup 12 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Yep. F10 Exit & Save.

Yep. F10 Exit & Save.
Forum: Installation & Setup 12 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Arrg! @#%$& problem is back! I spoke to soon....

Arrg! @#%$& problem is back! I spoke to soon. Sorry to be so stupid.

Hope this info can help if anyone feels like sticking with me on this one. Ok.

When I start-up I see Bios info that shows...
Forum: Installation & Setup 11 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Ok, did all the processes recommended and...

Ok, did all the processes recommended and eventually it seems to be working. Bios sees the C-300 drive and now has it as the default windows drive. Just plugged in my 500gig external usb drive and...
Forum: Installation & Setup 07 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Thanks that worked. However, now I'm back to the...

Thanks that worked. However, now I'm back to the problem in the original post--in a sense. It seems to have reversed.

Whereas previously, The machine started fine but would hang on a restart or...
Forum: Installation & Setup 03 Feb 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Argg! New situation. I ran the windows system...

Argg! New situation. I ran the windows system repair. It "fixed" start up errors which I think means it found the old original first install of windows on the 1TB drive. Now when I startup I get the...
Forum: Installation & Setup 30 Jan 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Finally got to this today. Made all the changes...

Finally got to this today. Made all the changes and everything is working fine.

Thanks
Forum: Installation & Setup 22 Jan 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Is this the info you need?

Is this the info you need?
Forum: Installation & Setup 19 Jan 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
Did not work. May have something to do with my...

Did not work. May have something to do with my initial build. I originally loaded W7 on one drive. Then I got a SSD and loaded W7 on that also. I then had a dual boot of two W7 drives. When I was...
Forum: Installation & Setup 13 Jan 2011
Replies: 33
Views: 6,139
Posted By CalypsoArt
No OS on restart as comp tries to boot from USB drive.

I built this machine a while back. I have this problem all the time. If I start the already shut down machine everything is fine. If however, I restart or hit reset, I get the "no OS" error. I've...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:02 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33