Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: billyc247
Forum: Tutorials 05 Apr 2010
Replies: 63
Views: 127,115
Posted By billyc247
I tried this but after the reboot it still says...

I tried this but after the reboot it still says that I have 4gig installed but 2.00 GB is usable. I think maybe I should try to install and run 64bit?? Not sure. But thank you for your help thus far....
Forum: Performance & Maintenance 05 Apr 2010
Replies: 26
Views: 2,601
Posted By billyc247
Hey thanks to all of you for the help in this...

Hey thanks to all of you for the help in this problem. I am running windows 7 32bit with no onboard graphics. I am running SLI on a Evga 790i mother board, with q6600 over clocked to 3.0gz. I tried...
Forum: Performance & Maintenance 04 Apr 2010
Replies: 26
Views: 2,601
Posted By billyc247
Windows 7 memory

I am trying to understand how to make windows 7 to read my 4 gig of memory I have installed. It tells me that 4 gig is installed but only using 2 gig. I don't understand why it says that 2.00 GB...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33