Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 82
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: markvis14
Forum: Installation & Setup 31 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
The windows 7 setup :)

The windows 7 setup :)
Forum: Installation & Setup 31 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
Yeah , I was pulling my hairs out haha, thanks a...

Yeah , I was pulling my hairs out haha, thanks a lot Golden.
Forum: Installation & Setup 31 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
I solved it. When clicking Install Now and...

I solved it.

When clicking Install Now and you receive that error , click on cancel and go back to the welcome screen. Then put the USB stick in a different port and click install now again.
...
Forum: Installation & Setup 31 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
I just made a new bootable USB stick using that...

I just made a new bootable USB stick using that Microsoft tool. I am still getting the "no device drivers were found" error.

Any ideas? Thanks.
Forum: Installation & Setup 30 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
During setup it still says "No device drivers...

During setup it still says "No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK."

My bootable USB installer has worked before so I'm...
Forum: Installation & Setup 30 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
In my BIOS my SSD shows up as "IDE Channel 0...

In my BIOS my SSD shows up as "IDE Channel 0 Master" I guess that's IDE mode right?

Edit: I just changed to AHCI , let's see what happens if I run the installer now.
Forum: Installation & Setup 30 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
Hello, Thanks for your help. I am...

Hello,

Thanks for your help.

I am trying to install from a USB stick. This has worked on a different drive before.

I'll try changing to AHCI mode
Forum: Installation & Setup 30 Aug 2012
Replies: 13
Views: 4,561
Posted By markvis14
Installing Windows on a Crucial M4

Hi there,

My system seems to recognize my SSD (through the BIOS) but when I try to install Windows it asks me for a driver during the setup. I can't really recall but it asked for it before I was...
Forum: BSOD Help and Support 28 May 2012
Replies: 2
Views: 26,145
Posted By markvis14
Error : The Remote Procedure Call Failed and did not execute

Hello,

I keep getting the The Remote Procedure Call Failed and did not execute error when opening my control panel or windows explorer on Windows 7.

I've made sure the RPC is on and that the...
Forum: Hardware & Devices 12 Mar 2012
Replies: 3
Views: 9,132
Posted By markvis14
Hello, Here is the zip file you requested. ...

Hello,

Here is the zip file you requested.
You can ignore the Network Location Awareness error, I turned that service off.

I actually can't find any performance errors in that log for some...
Forum: Hardware & Devices 12 Mar 2012
Replies: 3
Views: 9,132
Posted By markvis14
Event Viewer - Diagnostics-Performance

Hello everyone,

I just checked Event Viewer and for me it shows me a lot of warnings.
Each warning contains:

The Desktop Window Manager is experiencing heavy resource contention.
...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 26 Jan 2012
Replies: 12
Views: 2,926
Posted By markvis14
It's not an i7 Simmo, so it doesn't have HT. ...

It's not an i7 Simmo, so it doesn't have HT.

Thank you all for your help, I got it running stable at 4.5
Forum: Graphic Cards 23 Jan 2012
Replies: 1
Views: 1,067
Posted By markvis14
GTS450 Performance Issue - Underperforming

Hello,

I was running a few benchmarks with 3dmark vantage after OCing my fairly old GTS450.
After noticing my 3dmark gpu score was low I put my clock back to stock.

My GPU Score (stock) is...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 18 Jan 2012
Replies: 12
Views: 2,926
Posted By markvis14
Hey guys, thanks for your replies. I...

Hey guys, thanks for your replies.

I changed everything back to default. When I look in CPU-Z my ram shows as 668.7 MHz
Check the screenshot:

img861.imageshack.us/img861/9624/captureir.png
...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 18 Jan 2012
Replies: 12
Views: 2,926
Posted By markvis14
Okay, so I am a bit confused with what I should...

Okay, so I am a bit confused with what I should set my system memory multiplier at.

I can pick between:
8.00
10.66
13.33
16.00
18.66
21.33
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 18 Jan 2012
Replies: 12
Views: 2,926
Posted By markvis14
Thanks Qdos, this will help me a lot. I only just...

Thanks Qdos, this will help me a lot. I only just got this system, build it myself. I've looked around and between 4.4-4.5 Ghz should be fine with a i5 2500k. I am not using a stock cooler so temps...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 18 Jan 2012
Replies: 12
Views: 2,926
Posted By markvis14
Hi Qdos, what tool can you suggest me? Also...

Hi Qdos, what tool can you suggest me? Also another thing I noted, I am noobie at this.. but my memory dram frequency is at 668.7 Mhz

I guess that should be higher right? Assuming it originally...
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 18 Jan 2012
Replies: 12
Views: 2,926
Posted By markvis14
Is it advisable to turn of turbo boost?

Hello,

I've done a mild overclock on my i5 2500k processor. I simply changed the multiplier to x44.

Should I disable turbo boost in my bios? And, or, maybe think of anything else?

Thanks in...
Forum: Hardware & Devices 18 Jan 2012
Replies: 5
Views: 967
Posted By markvis14
Thanks for both your replies, I built it myself. ...

Thanks for both your replies, I built it myself.

Turns it out was indeed running at x8.. I plugged it into the wrong pci-e socket.

Thanks once again :)
Forum: Hardware & Devices 18 Jan 2012
Replies: 5
Views: 967
Posted By markvis14
New System, Graphics card might be running x8 speed

Hello,

I only just got a new system with the following specs:

i5 2500k
GA-Z68X-UD3H-B3
GTS450
Corsair 8GB DDR3 1600Mhz

I read somewhere that sometimes the card could be running x8 instead...
Forum: Performance & Maintenance 17 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,749
Posted By markvis14
Hi Corazon, Thanks for your help. I...

Hi Corazon,

Thanks for your help.

I looked in my BIOS and loaded the default settings and saved those. A thing that I found interesting is the following picture I made:
...
Forum: Performance & Maintenance 16 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,749
Posted By markvis14
Thanks for your reply, how would I reset the bios...

Thanks for your reply, how would I reset the bios though? Is there an option inside it? Thanks!
Forum: Performance & Maintenance 16 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,749
Posted By markvis14
Sorry for my late reply. I could not find...

Sorry for my late reply.

I could not find anything in my BIOS and I am kind of lost. My computer is still booting up slowly.

I just checked under Device Manager and found this:...
Forum: Performance & Maintenance 09 Sep 2011
Replies: 11
Views: 2,749
Posted By markvis14
Hi, No that does not help solve it. There is...

Hi,

No that does not help solve it. There is none such entry.

I believe it has something to do with post boot-up.

I just did another restart and made some pictures to help clearify what I...
Forum: Performance & Maintenance 09 Sep 2011
Replies: 11
Views: 2,749
Posted By markvis14
Anyone who can help me with this problem? ...

Anyone who can help me with this problem?

Thanks.
Showing results 1 to 25 of 82

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:25 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33