Windows 7 Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bearcave
Forum: BSOD Help and Support 03 Apr 2012
Replies: 3
Views: 734
Posted By bearcave
I would love to provide the DMP file, however,...

I would love to provide the DMP file, however, this is happening during a fresh install of windows 7.

Is there a way to access a DMP like file without going into windows or needing windows to be...
Forum: BSOD Help and Support 03 Apr 2012
Replies: 3
Views: 734
Posted By bearcave
Netbook - BSOD when installing Windows 7

My friends netbook crashed and I am helping her install windows 7 64bit. The install starts off fine; but at about the 50% mark I get a BSOD

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Stop
0x0000007A...
Forum: Tutorials 03 Aug 2010
Replies: 568
Views: 705,793
Posted By bearcave
So I ended up breaking down and doing a fresh...

So I ended up breaking down and doing a fresh install with AHCI selected in the bios. I works great. Thanks for all your help.

Funny thing is I did this so I can install Snow Leopard on my other...
Forum: Tutorials 02 Aug 2010
Replies: 568
Views: 705,793
Posted By bearcave
No worries, I'm at the limit of mine as well. ...

No worries, I'm at the limit of mine as well. Interesting difference though. is your msachi folder significantly different than mine?
Forum: Tutorials 02 Aug 2010
Replies: 568
Views: 705,793
Posted By bearcave
Well i tired it, I went into the registry changed...

Well i tired it, I went into the registry changed the start value of msachi to 3 rebooted, went back in changed it to 0 shutdown, went into bios enabled achi, and started up. No joy!! I also took...
Forum: Tutorials 02 Aug 2010
Replies: 568
Views: 705,793
Posted By bearcave
That's what I had figured, but why then...

That's what I had figured,

but why then would it just continually reboot when I set it to AHCI mode in the bios?[/QUOTE]




Something is out of order, if it's not/wasn't set in the BIOS...
Forum: Tutorials 02 Aug 2010
Replies: 568
Views: 705,793
Posted By bearcave
That's what I had figured, but why then...

That's what I had figured,

but why then would it just continually reboot when I set it to AHCI mode in the bios?
Forum: Tutorials 02 Aug 2010
Replies: 568
Views: 705,793
Posted By bearcave
Hey All, First off my system: ...

Hey All,

First off my system:
Motherboard: Asus P7P55D Pro
CPU: Core i7 2.8ghz
Video Card: ATI 5850
Ram 8gb DDR3
HDD: 500gb Sata II
OS: Windows 7 Pro 64bit
Forum: Hardware & Devices 02 Aug 2010
Replies: 33
Views: 158,199
Posted By bearcave
Can't get it to work

So I've tried the tutorial, when I go to regedit and to msachi the start value is already 0. So I tried enabling it in the bios and no joy. Had to switch back to IDE.

I tried downloading the...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:53 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33