Windows 7 Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Meltdown
Forum: Network & Sharing 08 Jun 2011
Replies: 3
Views: 770
Posted By Meltdown
Duh!, I never noticed the router takes about 10...

Duh!, I never noticed the router takes about 10 seconds to establish a connection, starting the PC after that seems to have solved the problem, thanks a lot ski.

Regards
Melt
Forum: Network & Sharing 07 Jun 2011
Replies: 3
Views: 770
Posted By Meltdown
Intermittant Network Connectivity

Hi all,

Using Win 7 SP1 and Netgear router

I'm constantly experiencing intermittant network/internet connectivity after booting my PC.

The computer icon in the bottom-right of my PC just...
Forum: Hardware & Devices 26 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Hi DocBrown, Just to say thanks for helping...

Hi DocBrown,

Just to say thanks for helping me out here, much appreciated, it's all sorted now, the slave drive is up and running normally.

Casca, thanks for your input as well.

Great forum...
Forum: Hardware & Devices 25 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Hi DocBrown, Just to clarify, I'll buy a new...

Hi DocBrown,

Just to clarify, I'll buy a new SATA cable and connect it from the empty SATA connection on the MB to the data connection on the slave drive, is that correct?

Regards
Melt
Forum: Hardware & Devices 25 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Hi DocBrown, thanks for the reply The blue...

Hi DocBrown, thanks for the reply

The blue data cable only has one connection point on it not two like the power cable, are you saying I need to go out and buy a data cable with two connection...
Forum: Hardware & Devices 25 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Hi guys, Still struggling with this, I've...

Hi guys,

Still struggling with this, I've attached a few more pics.

DocBrown, how is it possible to 'check' these cables. Can you indicate from my pictures where the other SATA ports are...
Forum: Hardware & Devices 24 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Hi, this is what I see.

Hi, this is what I see.
Forum: Hardware & Devices 24 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Hi, these are two SATA drives, the one with the...

Hi, these are two SATA drives, the one with the Win 7 OS is 1TB, the slave 250G, I also have a CD drive and a DVD/CD burner drive - 2 Gigs RAM.

In the BIOS I see Drive 0 to Drive 3 , SATA 0 to...
Forum: Hardware & Devices 24 Apr 2010
Replies: 17
Views: 4,075
Posted By Meltdown
Win 7 - Can't see slave drive

Hi all,

I just bought a new hard drive + Win 7, installed Win 7, and have now attached another drive that would not boot properly (has winxp OS on it)

Windows 7 doesn't seem to be able to...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33