Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SteveH
Forum: Software 30 Sep 2012
Replies: 3
Views: 1,388
Posted By SteveH
msconfig edit

I tried no startups and no non-microsoft services. No change.
Since Media Encoder always crashes on 'Loading ImporterQuickTime.prm' I reinstalled Quick Time, and even the 3 programs in the CS6...
Forum: Software 30 Sep 2012
Replies: 3
Views: 1,388
Posted By SteveH
Forced to create a new user account for program(s) to work.

This has happened to me twice, including my new PC.

Adobe CS6 suite was working fine when I crashed using After Effects. I now get crashes or locking when rendering in After Effects or Premier...
Forum: Installation & Setup 14 Sep 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
Looks like I'm all set. Reformatted and...

Looks like I'm all set. Reformatted and everything looks normal.
Thanks for everyone's help!
Forum: Installation & Setup 10 Sep 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
I was able to reassign 'E' to the correct...

I was able to reassign 'E' to the correct partition. I'm am currently zeroing the 3 partitions, looks like it will take awhile. I would still need to reformat after this, right? I would prefer one...
Forum: Installation & Setup 09 Sep 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
Getting close

<<The fact that Diskpart reported the error on the clean command confirms you were really booting from Disk2.>> ... Or disk1? (see below)

Partition Wizard seemed to work (I think). *HUGE RELIEF*....
Forum: Installation & Setup 09 Sep 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
Since I was able to boot without disk2 connected,...

Since I was able to boot without disk2 connected, I thought I was fine and tried to clean disk2. I got the error message in the first attached image. I read that I had to boot to the command prompt...
Forum: Installation & Setup 09 Sep 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
I was just worried that Disk0 has a drive letter...

I was just worried that Disk0 has a drive letter I: and the "System" label while Disk2 has neither. No issue?
Forum: Installation & Setup 08 Sep 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
Even though I'm ready to reformat my drive (now...

Even though I'm ready to reformat my drive (now labeled disc 2 in the current attachment), the 'system reserve' partition still says "System" where it doesn't in drive "I", my bootable disc. I DID...
Forum: Installation & Setup 24 Aug 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
a new problem?

I'm trying to do that but ran into a problem (See attached). I want to make vol3/Disk0 inactive but it doesn't have a letter that I need to select. It is also marked as 'SYSTEM'. Is it possible...
Forum: Installation & Setup 24 Aug 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
I ended up going to msconfig and just deleting...

I ended up going to msconfig and just deleting the 2nd boot option. That disk will be reformatted soon anyway.
Forum: Installation & Setup 21 Aug 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
Partially working

Here is where I stand now (See attached). I still get dual boot screen and both options say "Windows 7 (Recovered)" but once I get in, it seems to be running normally. I expect to be reformatting...
Forum: Installation & Setup 21 Aug 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
Yes, both drives (2 Win7s) I had 2 boot options,...

Yes, both drives (2 Win7s) I had 2 boot options, one drive, one option. Both SATA.

<<Then do Partition - Mark as Inactive...
Forum: Installation & Setup 21 Aug 2012
Replies: 22
Views: 5,700
Posted By SteveH
How do I make a Win7 hard drive NOT bootable?

I am adding an additional used hard drive to my new system. This disk has Win7-32 on it that I plan to eventually reformat. After installing this disk in my new Win7-64 PC it starts as a dual boot....
Forum: Network & Sharing 19 Aug 2012
Replies: 7
Views: 14,970
Posted By SteveH
Worked for me

Chev65's solution:
<<<3. Verify the following relevant services.
a. Click "Start", type "services.msc"...>
Finally worked for me after hours of trying everything else:D

Oops, spoke too soon. I...
Forum: Network & Sharing 29 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
Yeah, I know. I usually do too. But it WAS...

Yeah, I know. I usually do too. But it WAS broke....
Forum: Network & Sharing 27 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
yeah, funny thing though, it told me to uninstall...

yeah, funny thing though, it told me to uninstall a couple programs first (Roxio and Adobe Encore). I uninstalled, got it working, now can't get Encore reinstalled! Always something.... (I'm on the...
Forum: Network & Sharing 26 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
I forgot to say I tried the batch file first, it...

I forgot to say I tried the batch file first, it ran successfully but didn't fix the problem.
Forum: Network & Sharing 26 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
<<< SOLVED>>> The OS repair did the job! LAN...

<<< SOLVED>>>
The OS repair did the job! LAN and internet working. (and I quickly made a registry backup).
Thanks for everyone's input and help!
Forum: Network & Sharing 25 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
I want to update you before I try the WINSOCK...

I want to update you before I try the WINSOCK batch file. I mentioned the system restore didn't work but it occured to me yesterday to import an old registry I saved from right after I recoved from...
Forum: Network & Sharing 23 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
Tried this, same result. Isn't the WINSOCK...

Tried this, same result.
Isn't the WINSOCK reset for the DLink? That seems to be working fine for the other computers I don't want to mess with it.

My specs: Intel Core2 6600@2.4 2GB. Network...
Forum: Network & Sharing 23 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
No, just one network, DLink (Dir-815?) wirless. ...

No, just one network, DLink (Dir-815?) wirless. The problem PC is hardwired to it. I'll have to look up exact specs when I get home. Network is: the problem desktop PC with Win7, another desktop...
Forum: Network & Sharing 23 Nov 2010
Replies: 10
Views: 2,853
Posted By SteveH
I'm having a similar problem, every time I try to...

I'm having a similar problem, every time I try to turn on a service i can't because a dependant service isn't already running. Any command to "Start all services"?
Forum: Network & Sharing 23 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
Is a complete reinstall of Windows my only option...

Is a complete reinstall of Windows my only option at this point?
Forum: Network & Sharing 22 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
Like I said, everything was working fine until a...

Like I said, everything was working fine until a crash. A "Revert to last working configuration" got everything working except the LAN connection to my workgroup. Internet connection was fine. ...
Forum: Network & Sharing 21 Nov 2010
Replies: 30
Views: 38,939
Posted By SteveH
As I mentioned before I did UNDO the restore but...

As I mentioned before I did UNDO the restore but it didn't work. I'm not so sure it is my network because it was working fine until the SystemRestore. I think it stems from the fact I can't get the...
Showing results 1 to 25 of 30

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33