Windows 7 Forums


Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: vynbos
Forum: Software 11 Oct 2012
Replies: 8
Views: 41,380
Posted By vynbos
@jcmwmatt...

@jcmwmatt (http://www.sevenforums.com/member.php?u=225430).
How is what you are suggesting better than refreshing your desktop?
Forum: Tutorials 24 Jul 2012
Replies: 339
Views: 1,427,560
Posted By vynbos
UEFI Option not Showing

I'm trying to install Win 7 Ultimate x64 DVD (created from a Digital River ISO) with UEFI enabled. I have only my SATA optical drive and my 128Gig SSD drive attached. Both are recognised by the mobo....
Forum: Performance & Maintenance 02 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,803
Posted By vynbos
A few things: It is a brand new Seagate drive...

A few things: It is a brand new Seagate drive (not that that means it can't be faulty). I have done a dskchk of the first 60G partition of the 2T HDD with no errors found and the most recent...
Forum: Performance & Maintenance 02 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,803
Posted By vynbos
@Gregrocker I must apologise, in my effort to...

@Gregrocker
I must apologise, in my effort to find solutions, Iíve changed my set up a number of times, and the OP does not reflect my current configuration.
To simplify (hopefully):
The Win7...
Forum: Performance & Maintenance 02 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,803
Posted By vynbos
@Nyto: Good point, the problem OS is a clone of...

@Nyto: Good point, the problem OS is a clone of my original installation.
I have reverted to the original Win7 installation (on a 320G HDD) and formatted the problem OS on my 2T drive. I cloned the...
Forum: Performance & Maintenance 01 Nov 2011
Replies: 11
Views: 2,803
Posted By vynbos
Hi Sedril Thanks for the response. I do simply...

Hi Sedril Thanks for the response. I do simply plug/unplug the drives, but I always check the bios menu. the bios has never had a problem seeing every drive that is present. Tomorrow I'll try...
Forum: Performance & Maintenance 31 Oct 2011
Replies: 11
Views: 2,803
Posted By vynbos
Windows Startup Takes Ages Depending on the Boot Drive

Please help with a strange problem. If I start Windows 7 with only one drive attached (a 2Terabyte SATA with Win7 on the 1st partition) it sits for 20 minutes on the 'Starting Windows' screen, then...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:02.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App