Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: prashanta
Forum: Hardware & Devices 25 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
its just the controller.the controller doesnot...

its just the controller.the controller doesnot work on any computer and the usb is fine mouse key boards work fine.ive been trying to update my driver but windows update doesnot show any controller...
Forum: Hardware & Devices 25 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
yes ive tried it too .but still no work.any other...

yes ive tried it too .but still no work.any other please
Forum: Hardware & Devices 24 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
done that

done that
Forum: Hardware & Devices 24 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
thank you for you suggestion but.the problem...

thank you for you suggestion but.the problem started when i plugged it into another computer in a fifa11 competetion about 2 months ago.since then my 1 jostick failed to work.then only 1 week ago my...
Forum: Hardware & Devices 24 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
ya i would restore it but its been a long time...

ya i would restore it but its been a long time since this happened nearly 20 days and my auto updates are on and i dont know where to restore.so i am stuck
Forum: Hardware & Devices 23 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
noboby has the solution to this??? please some...

noboby has the solution to this??? please some body help
Forum: Hardware & Devices 23 Jul 2011
Replies: 15
Views: 6,033
Posted By prashanta
my xbox 360 controller for windows has error code 43

my controller was working fine until 1 day when i plugged it in the windows didnt recognise it and a message appeared saying usb device not recognised and the error was code 43.i have lost 2 of my...
Forum: Performance & Maintenance 30 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
88274 here.s the other half

88274
here.s the other half
Forum: Performance & Maintenance 30 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
here's the half

here's the half
Forum: Performance & Maintenance 29 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ya sure i have no items in my start up except the...

ya sure i have no items in my start up except the anti virus.and the problems are just growing day by day.now my computer uses 1600 mb of ram even when im not using any thing on my computer.and the...
Forum: Performance & Maintenance 29 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
@dreams i just did every thing u told man.no...

@dreams i just did every thing u told man.no good.but i found a temprory solution.that is the computer will just hang on the first boot then after i have to restart and itll work but i again have to...
Forum: Performance & Maintenance 29 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
no man no solid color background.just the normal...

no man no solid color background.just the normal theme
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ok thanks a lot man.ill try these and post it...

ok thanks a lot man.ill try these and post it tomorrow cuz its power cut time here.again thanks a lot man
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
no about a year and 2 mnts old.i bought it all...

no about a year and 2 mnts old.i bought it all brand new.and bad luck the warranty just finished 2mnths ago
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ok i press the power button.then after 2 3 secs...

ok i press the power button.then after 2 3 secs comes starting windows with the rotating sign.after that the windows sign starts glowing bright and dark.right here.it just keeps on glowing bright and...
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
hehe ok eset nod32.its not the anti virus problem...

hehe ok eset nod32.its not the anti virus problem cuz.i had the problem right since i started the computer for the 1st time after formatting
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ok man.its the same in safe mode too.the screen...

ok man.its the same in safe mode too.the screen is like "loading system......." and it stays that way for 10 mins and its normal again.
1.no my pc is not a branded one cuz we dont have any companys...
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
thats the problem man my ram is a single 2 gb.not...

thats the problem man my ram is a single 2 gb.not two 1 gbs
Forum: Gaming 28 Jul 2010
Replies: 7
Views: 9,667
Posted By prashanta
better turn off the anti analysing.because it...

better turn off the anti analysing.because it takes a lot of memory.my specs are low too but gta runs very well.run it in 1024 resolution.and turn the anti analysing off.may this help
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
how do i get into safe mode.cut the power and...

how do i get into safe mode.cut the power and start again?or any other steps
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
some say its ram problem but win xp and vista...

some say its ram problem but win xp and vista runs fine.only win 7.and my specs support win 7 very well.i have core 2 duo 2.66,2gb of ram.ati radeon hd 4350 graphics and a msi G33m board
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ya guys done everything.i only have my anti virus...

ya guys done everything.i only have my anti virus running as my start up program.nothing else and i just formatted my pc.theres nothing installed on it
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ya man did that too still no good.im so damned...

ya man did that too still no good.im so damned man.now my pc uses 1300 mb ram even when doing nothing.it used to take only 300 or 400 but now 1300.god what is happening to me.any other help please
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
ya man just tried that.seems no good.any other...

ya man just tried that.seems no good.any other idea please
Forum: Performance & Maintenance 27 Jul 2010
Replies: 34
Views: 2,608
Posted By prashanta
system boots only after 10 mins even after formatting

i dont know man what has happened to my computer.it was ok but when i changed my os from vista to 7 the start up took 10 mins even if there are no programs installed.ive taken it to many pros but no...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33