Windows 7 Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: monstron
Forum: Performance & Maintenance 18 Aug 2009
Replies: 5
Views: 3,995
Posted By monstron
Which version of win7 are you using? I had a...

Which version of win7 are you using?
I had a similar problem but not in that scale of delay.

A faulty ram might cause that, but did you do any other tests?

Did you try to install windows xp on...
Forum: Performance & Maintenance 18 Aug 2009
Replies: 49
Views: 40,550
Posted By monstron
Well i saw a really big difference in loading...

Well i saw a really big difference in loading times, my games open a lot faster and they are loading content faster also.

I don't think that goal, is an extreme one to achieve. I lost maybe a day...
Forum: Performance & Maintenance 18 Aug 2009
Replies: 49
Views: 40,550
Posted By monstron
In my case im using games and music that i copied...

In my case im using games and music that i copied from a backup location into the RAID0 drives, even if something goes wrong ill have the backup to re-copy the stuff over.

The thing is though that...
Forum: Performance & Maintenance 17 Aug 2009
Replies: 35
Views: 90,380
Posted By monstron
Only if you have a safe image of your system,...

Only if you have a safe image of your system, because it saved me many times while testing stuff.
Forum: Performance & Maintenance 17 Aug 2009
Replies: 11
Views: 4,788
Posted By monstron
Well after all my problem got solved, in a way. ...

Well after all my problem got solved, in a way.

Im using win7 x64 7600 RTM build now on a 60gb SSD and works pretty well.
Im also using the old HDD in a raid with a 2nd identical one and it...
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2009
Replies: 11
Views: 4,788
Posted By monstron
A clean install and nothing changed :( ill...

A clean install and nothing changed :(

ill attach an event viewer image, i shouldn't have this warnings after a clean install, nor i should get slow boots/shutdowns.

I think im gonna get a...
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2009
Replies: 11
Views: 4,788
Posted By monstron
Thanks a lot for the reply, i think something is...

Thanks a lot for the reply, i think something is wrong with the nforce drivers but i can't be totaly sure yet. Im thinking to do another clean install, will respond after that.
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2009
Replies: 11
Views: 4,788
Posted By monstron
You mean the power supply of my house/psu/hdd?

You mean the power supply of my house/psu/hdd?
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2009
Replies: 11
Views: 4,788
Posted By monstron
Weird slowdown problems

Hello guys, im new around, congratz for the forum it's pretty informative.

-Computer composition-
Cpu: Q9300(with a thermaltake cooler+fan)
M/B: p5n-d
Ram: 4*1gb ddr2 800mhz corsair
Gpu: gf...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33