Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Clay
Forum: Graphic Cards 15 Jun 2009
Replies: 1,438
Views: 547,835
Posted By Clay
As it turns out, the card was just overheating ...

As it turns out, the card was just overheating

*cry*

Got that fixed w/ some help from RivaTuner...
Forum: Graphic Cards 15 Jun 2009
Replies: 1,438
Views: 547,835
Posted By Clay
Help me out here - using both the latest WHQL...

Help me out here - using both the latest WHQL drivers and the latest betas, I get weird screen flickering issues while playing quite a few games. 3 of them are Sid Meier games (Civ4, Colonization,...
Forum: Sound & Audio 10 May 2009
Replies: 86
Views: 32,991
Posted By Clay
Xonar DX

I picked up one of the Asus Xonar DX and I'm pretty pleased so far.

Used the 64bit Vista drivers (had to install in compatibility mode) but everything seems good.

It even let's me run my...
Forum: Network & Sharing 01 May 2009
Replies: 12
Views: 27,605
Posted By Clay
that worked. wtf.

that worked.

wtf.
Forum: Network & Sharing 01 May 2009
Replies: 12
Views: 27,605
Posted By Clay
7100. I tried changing the NTLM/NTLM2...

7100.

I tried changing the NTLM/NTLM2 authentication down, but that doesn't seem to do anything.

I figured out that if I map a network drive and provide some credentials (completely invalid...
Forum: Software 01 May 2009
Replies: 1
Views: 2,608
Posted By Clay
Resource Kit for Windows 7

I grabbed the Win2k3 Resource Kit, but Win7 says it has some compatibility problems.

I need to make use or instsrv.exe and anysrv.exe for a user defined service - are there any alternatives?
Forum: Network & Sharing 01 May 2009
Replies: 12
Views: 27,605
Posted By Clay
Can't connect to samba share via name; ip works

I'm unable to connect to a samba share on a FreeBSD (via FreeNAS) box when using the machine name.

The message it gives me is "The account is not authorized to log in from this station".

The...
Forum: Sound & Audio 01 May 2009
Replies: 3
Views: 2,623
Posted By Clay
As it turns out, this seems to be caused by...

As it turns out, this seems to be caused by turning on the "memory hole".

Sound works, just lost 1GB of memory :|
Forum: Sound & Audio 01 May 2009
Replies: 3
Views: 2,623
Posted By Clay
yeah, it's 13, I was looking at the wrong file...

yeah, it's 13, I was looking at the wrong file name, heh.
Forum: Sound & Audio 01 May 2009
Replies: 3
Views: 2,623
Posted By Clay
X-Fi XtremeMusic hisses, crackles and pops

Ok, weird problem here - I've got a Creative X-Fi XtremeMusic and Win7 will detect it, and I've installed the latest drivers (2.18.0008?).

When it first installs, things are fine. I get sound...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:03 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33